Verlengkabels en USB-hubs gebruiken met de Kinect-sensor

De sensor aansluiten

De Kinect-sensorkabel moet rechtstreeks zijn aangesloten op de achterkant van de Xbox 360-console. Gebruik geen USB-hub of -verlengkabel om de Kinect-sensor aan te sluiten op de console. Hier vindt u meer informatie over hoe u uw sensor aansluit.

Een draadloze netwerkadapter gebruiken voor de originele Xbox 360-console

picture

Een draadloze adapter gebruiken als u een Kinect-sensor hebt:

1. Sluit de draadloze adapter aan op de achterkant van de console.
  2. Sluit de kabel van de draadloze adapter op de verlengkabel aan.
  3. Steek de verlengkabel in een USB-poort aan de voorkant van de console.

De kabel wordt bij de meeste Kinect-sensors meegeleverd. Als u er een nodig hebt, kunt u een Xbox 360 Kinect-verlengkabel bestellen.

Een Xbox 360 HD DVD-speler gebruiken

• Ontkoppel de Xbox 360 HD DVD-speler aan de achterkant van de Xbox 360-console, en sluit deze aan op een USB-poort aan de voorkant van de console.
  • Steek de Kinect-sensorkabel niet in de achterkant van de Xbox 360 HD DVD-speler.