Een nieuw netwerkapparaat kiezen of configureren

Informatie over specifieke netwerkhardware

Als u een nieuw netwerkapparaat (router, modem, gateway enz.) wilt kopen en details wilt over eventuele gekende problemen met specifieke modellen of fabrikanten van hardware of informatie wilt over hoe u specifieke apparaten kunt instellen en configureren voor uw Xbox en verbinding maken met Xbox Live, zie onze forums met informatie over netwerkhardware.

Deze forums zijn in het Engels, maar u kunt gebruik maken van Bing Translator  om deze in een andere taal te bekijken.