Minder vaak voorkomende Xbox Live-verbindingsproblemen

Overzicht

Minder vaak voorkomende verbindingsproblemen op Xbox Live oplossen, zoals problemen met netwerkpoorten of DoS- (Denial of Service) en DDoS-aanvallen (Distributed Denial of Service).

Netwerkpoorten

Netwerkpoorten gebruikt door Xbox Live
Hebt u een strikte firewall op uw thuisnetwerk en wilt u net voldoende netwerkpoorten openen zodat de Xbox 360-console verbinding kan maken met Xbox Live? Op deze pagina kunt u lezen welke poorten moeten worden geopend en hoe u deze kunt openen.

DoS- of DDoS-aanvallen

Denial of Service-aanvallen (DoS) of Gedistribueerde Denial of Service-aanvallen (DDoS): Veelgestelde vragen
Als u games speelt op Xbox Live, kunt u een DoS-aanval of een DDoS-aanval ervaren. DoS- en DDoS-aanvallen kunnen ervoor zorgen dat uw apparaat (met andere woorden uw Xbox 360-console of uw computer) tijdelijk geen verbinding kan maken met het internet of met Xbox Live. Lees deze pagina voor meer informatie over DoS- en DDoS-aanvallen en wat u eraan kunt doen.

Verbinding maken met Xbox Live via een computer in plaats van een router Uw console verbinden met Xbox Live via een Mac-computer in plaats van een router

Als u de console met Xbox Live wilt verbinden maar u hebt geen router, kunt u de console met een Mac verbinden en de internetverbinding van de Mac delen.

Uw console verbinden met Xbox Live via een Windows-computer in plaats van een router Als u uw Xbox 360-console wilt verbinden met Xbox Live maar u hebt geen router, dan kunt u de console verbinden met uw Windows-computer en de internetverbinding van de computer gebruiken.

Uw netwerkwachtwoord zoeken Hoe u het wachtwoord van uw draadloze netwerk zoekt Een Xbox 360-console kan verbinding maken met Xbox Live via uw draadloze netwerk. Maar u moet dan wel het wachtwoord van het draadloze netwerk kennen.

Contact met ons opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Minder vaak voorkomende Xbox Live-verbindingsproblemen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?