Console-id en serienummer van de Xbox 360-console en serienummer van Kinect zoeken

Oplossingen

Voordat uw Xbox-product kan worden geregistreerd of gerepareerd, moet u het serienummer van het product weten. U moet wellicht ook het id-nummer van de console weten. Zo vindt u deze nummers:

Console-id vinden

Opmerking De console-id is alleen te vinden in het Xbox Dashboard. De console-id verschilt van het serienummer van de console.

1. Ga naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Console Settings.
  3. Selecteer System Info. De console-id wordt weergegeven op het scherm, onder het serienummer van de console (dat ook op het scherm wordt weergegeven).
picture

Het serienummer van de console zoeken

U vindt het serienummer van de Xbox 360-console op drie plaatsen:

• Aan de voorkant van de console, achter de ovale USB-opening
  • Aan de achterkant van de console, boven de A/V-poort
  • Op het scherm System Info in het Xbox Dashboard (samen met de console-id, zoals beschreven in het vorige deel)
Xbox 360 E-console
picture
Xbox 360 S-console Originele Xbox 360-console
picture picture

Het serienummer van de Kinect-sensor zoeken

Het serienummer van de Kinect-sensor vindt u aan de onderzijde van de sensor. Het serienummer is een twaalfcijferig nummer dat onder de streepjescode is gedrukt.

Kinect-sensor
picture