Hoe u een vergeten code voor ouderlijk toezicht opnieuw kunt instellen op Xbox 360

Als u uw code bent vergeten, kunt u de code opnieuw instellen door de vraag te beantwoorden die u hebt gemaakt toen u ouderlijk toezicht hebt ingesteld op uw Xbox 360-console. Dat doet u als volgt:

1. Ga op uw console naar Instellingen en selecteer Ouderlijk toezicht.
  2. Voer een code in wanneer dat wordt gevraagd (zelfs als de code verkeerd is).
  3. Selecteer Reset Pass Code wanneer u wordt gemeld dat uw code verkeerd is.
  4. Als de vraag voor uw code verschijnt, gebruik dan uw controller of chatpad om het antwoord in te voeren en selecteer Klaar.

Als u het antwoord op de vraag voor uw code niet meer weet, moet u contact opnemen met Xbox Support voor hulp.