Ouderlijk toezicht instellen voor Xbox Live en uw Xbox 360-console

Uw gezin beschermen

De online veiligheid van uw gezin is erg belangrijk, en Xbox neemt dit erg serieus.

• U kunt ouderlijk toezicht gebruiken om te beheren welke soorten games, films en tv-programma's uw gezinsleden kunnen spelen en bekijken op de Xbox 360-console.
  • U kunt ook beheren hoeveel tijd uw gezinsleden dagelijks of wekelijks mogen doorbrengen op de console.
  • U kunt ook regelen of gezinsleden toegang krijgen tot Xbox Live.

Opmerking Als u een tweedehands Xbox 360 hebt gekocht waarop er al een code voor ouderlijk toezicht is ingesteld, moet u contact opnemen met Xbox Support om de code te resetten.

Een pictogram stelt twee gezinnen met Xbox-gamers voor.

Op de volgende manieren kunt u de ervaring van uw gezin met Xbox Live en de Xbox 360-console nog veiliger maken:

Ouderlijk toezicht voor Xbox 360 instellen

Informatie over de functies voor ouderlijk toezicht voor de Xbox 360-console en Xbox Live.

Een code gebruiken en de toegang tot Xbox Live op uw Xbox 360 beheren

Beheer de toegang tot uw Xbox Live-account door een code in te stellen of het wachtwoord van uw Microsoft-account verplicht te maken om u aan te melden bij uw profiel. Bovendien kunt u hier ontdekken hoe u uw Xbox Live-code kunt herstellen als u deze bent vergeten.

Instellingen voor onlineveiligheid en privacy van Xbox 360 wijzigen

Meer informatie over de instellingen voor onlineveiligheid en privacy van Xbox Live.

Een kinderaccount verhogen naar de account van een volwassene op Xbox 360

Hoe u een kinderaccount kunt verhogen naar de account van een volwassene wanneer het kind meerderjarig wordt.