Een Xbox 360 harddisk toevoegen of verwijderen

Overzicht

Informatie over het toevoegen of verwijderen van een Xbox 360 harddisk op de Xbox 360-console.

Procedure

Xbox 360 E-console

De Xbox 360 E-console met 250 GB heeft een interne harddisk, die kan worden verwijderd en vervangen. De Xbox 360 E-console met 4 GB heeft een intern flashgeheugen, dat niet kan worden verwijderd. Een interne harddisk voor de Xbox 360 E met 4 GB kan apart worden gekocht.

Een harddisk in de Xbox 360 E-console plaatsen

1. Zet de console uit.
  2. Plaats de console horizontaal.
  3. Zoek aan de rechterkant (naar de achterkant) van de console de ontgrendeling van het klepje van de harddisk.
  4. Schuif de ontgrendeling diagonaal (naar beneden en naar de voorkant van de console) en trek ondertussen het klepje van de harddisk open.
picture
  1. Plaats de harddisk weer in de sleuf en druk deze stevig vast totdat u een klik hoort.
picture
  1. Plaats het klepje van de harddisk terug.
  2. Zet de console aan.

Een harddisk uit een Xbox 360 E-console verwijderen

1. Zet de console uit.
  2. Plaats de console horizontaal.
  3. Zoek aan de rechterkant van de console de ontgrendeling van het klepje van de harddisk. Het zit bijna aan de achterkant van de console.
  4. Schuif de ontgrendeling diagonaal (naar beneden en naar de voorkant van de console) en trek ondertussen het klepje van de harddisk open.
picture
  1. Trek aan de tab om de harddisk te verwijderen.
picture
  1. Plaats het klepje van de harddisk terug voor u de console terug inschakelt.

Xbox 360 S-console

De Xbox 360 S-console met 250 GB heeft een interne harddisk, die kan worden verwijderd en vervangen. De Xbox 360 S-console met 4 GB heeft een intern flashgeheugen, dat niet kan worden verwijderd. De interne harddrive kan apart worden aangekocht.

Een harddisk in de Xbox 360 S-console plaatsen

1. Zet de console uit.
  2. Plaats de console horizontaal.
  3. Zoek aan de rechterkant (naar de achterkant) van de console de ontgrendeling van het klepje van de harddisk.
  4. Schuif de ontgrendeling in de richting van de voorkant van de console en trek ondertussen het klepje van de harddisk open.
picture
  1. Plaats de harddisk weer in de sleuf en druk deze stevig vast totdat u een klik hoort.
picture
  1. Plaats het klepje van de harddisk terug.
  2. Zet de console aan.

Een harddisk uit een Xbox 360 S-console verwijderen

1. Zet de console uit.
  2. Plaats de console horizontaal.
  3. Zoek aan de rechterkant van de console de ontgrendeling van het klepje van de harddisk. Het zit bijna aan de achterkant van de console.
  4. Schuif de ontgrendeling in de richting van de voorkant van de console en trek ondertussen het klepje van de harddisk open.
picture
  1. Trek aan de tab om de harddisk te verwijderen.
picture
  1. Plaats het klepje van de harddisk terug voor u de console terug inschakelt.

Originele Xbox 360-console

Opmerking Zorg er tijdens het werken met de Xbox 360 harddisk voor dat u de contactpunten op de harddisk of de aansluiting van de harddisk niet met uw vingers of metalen objecten aanraakt.

Een harddisk op de originele Xbox 360-console aansluiten
  1. Zet de console uit.
  2. Plaats de achterkant van de harddisk tegen de achterkant van de harddiskruimte.

Opmerking Als de console nooit eerder een harddisk heeft gehad, moet u het klepje van de harddisk verwijderen voordat u een harddisk aansluit.

picture
  1. Druk de voorkant van de harddisk naar beneden tot deze op zijn plaats klikt.
picture

Een harddisk uit de originele Xbox 360-console verwijderen

1. Zet de console uit.
  2. Zoek de harddisk boven op de console (of links ervan, afhankelijk van hoe de console staat).

Opmerking Niet alle Xbox 360-consoles hebben een harddisk.

picture
  1. Druk op de ontgrendelingsknop op de harddisk.
picture
  1. Til de harddisk weg van de console.

Controleer of de console de harddisk herkent

Nadat u de harddisk hebt aangesloten, controleert u of de console deze herkent. Dat doet u als volgt:

1. Druk op de controller op de Guide-knop, ga naar Settings en selecteer System Settings.
  2. Selecteer Storage of Memory.
  3. Controleer of Hard Drive in de lijst met Storage Devices wordt vermeld. Als dat niet zo is, probeert u de harddisk uit de console te verwijderen en opnieuw te bevestigen.