Hoe u de cache op een Xbox 360 wist

Overzicht

In de cache van het Xbox 360-systeem worden items opgeslagen zoals game-updates, installatiepakketten voor systeemupdates en gamerafbeeldingen van uw vrienden. Problemen met de Xbox 360 kunnen vaak worden opgelost door de systeemcache te wissen.

De volgende items worden niet verwijderd wanneer u de cache van de Xbox 360 wist:

• Uw gamertag
  • Content die u hebt gedownload
  • Gamebestanden
  • Consolesoftware-updates.

Als u de cache wist, worden eerder gedownloade game-updates verwijderd. U moet deze updates opnieuw downloaden de volgende keer dat u de game wilt spelen.

De systeemcache wissen

Opmerking Herhaal deze stappen drie keer.

1. Druk op de controller op de Guide-knop, ga naar Settings en selecteer System Settings.
  2. Selecteer Storage of Memory.
picture
  1. Markeer een opslagapparaat en druk op Y op de controller. (Het maakt niet uit welk opslagapparaat u selecteert, want alle opslagapparaten worden uit de cache gewist.)
  2. Selecteer Clear System Cache.
picture
  1. Wanneer u wordt gevraagd om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen, selecteert u Yes.

What are other users saying about these topics?

To see what other users are saying about these topics, or to ask your own questions, go to our Xbox Support Forums and view the following conversations:

Denk eraan dat de inhoud van de Xbox Support Forums alleen beschikbaar is in het Engels. Als u inhoud van de Xbox Support Forums naar een andere taal wilt vertalen, plakt u de URL in een online vertaalprogramma zoals Bing Translator.