Aanmelden
Deze pagina delen

Hoe u de cache op een Xbox 360 wist

Overzicht

In de cache van het Xbox 360-systeem worden items opgeslagen zoals game-updates, installatiepakketten voor systeemupdates en gamerafbeeldingen van uw vrienden. Problemen met de Xbox 360 kunnen vaak worden opgelost door de systeemcache te wissen.

Wanneer u de cache van de Xbox 360 wist, worden de volgende items niet verwijderd:

• Uw gamertag
  • Content die u hebt gedownload
  • Gamebestanden
  • Consolesoftware-updates

Als u de cache wist, worden eerder gedownloade game-updates wel verwijderd. U moet deze updates opnieuw downloaden de volgende keer dat u de game wilt spelen.

De systeemcache wissen

1. Druk op de controller op de Guide-knop, ga naar Settings en selecteer System Settings.
  2. Selecteer Storage.
picture
  1. Markeer het opslagapparaat maar selecteer het niet en druk op Y op de controller voor Device Options.
  2. Opmerking Het maakt niet uit welk opslagapparaat u kiest. De cache wordt op alle opslagapparaten gewist.

picture
  1. Selecteer Clear System Cache op het scherm Device Options.
picture
  1. Wanneer u wordt gevraagd om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen, selecteert u Yes.
  2. Opmerking Wanneer u de systeemcache hebt gewist, gaat u terug naar het scherm Storage Devices. U kunt dan op de Guide-knop op de controller drukken en terugkeren naar Xbox Home.

Wat hebben andere gebruikers te zeggen over deze onderwerpen?

Ga naar de Xbox Support Forums om te zien wat andere gebruikers te zeggen hebben over deze onderwerpen, of om zelf vragen te stellen, en bekijk de volgende gesprekken:

Xbox Support Forums – Using my console

Denk eraan dat de inhoud van de Xbox Support Forums alleen beschikbaar is in het Engels. Als u inhoud van de Xbox Support Forums naar een andere taal wilt vertalen, plakt u de URL in een online vertaalprogramma zoals Bing Translator.