Hoe u de cache op een Xbox 360 wist

Overzicht

U kunt problemen met de Xbox 360-console vaak oplossen door tijdelijke bestanden en gegevens uit de systeemcache te verwijderen. In de cache worden items opgeslagen zoals game-updates, installatiepakketten voor systeemupdates en gamerafbeeldingen van uw vrienden.

Als u de Xbox 360-cache wist, blijven de volgende items bewaard:

• Uw gamertag
  • Content die u hebt gedownload
  • Gamebestanden
  • Consolesoftware-updates

Als u de cache wist, worden de volgende items tijdelijk verwijderd:

• Eerder gedownloade game-updates. U wordt gevraagd om deze updates opnieuw te downloaden de volgende keer dat u de games wilt spelen.

De systeemcache wissen

1. Druk op de controller op de Guide-knop, ga naar Settings en selecteer System Settings.
  2. Selecteer Storage of Memory.
picture
  1. Markeer een opslagapparaat en druk op Y op de controller. (Het maakt niet uit welk opslagapparaat u selecteert, want alle opslagapparaten worden uit de cache gewist.)
  2. Selecteer Clear System Cache.
picture
  1. Wanneer u wordt gevraagd om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen, selecteert u Yes.

What are other users saying about these topics?

To see what other users are saying about these topics, or to ask your own questions, go to our Xbox Support Forums and view the following conversations:

Denk eraan dat de inhoud van de Xbox Support Forums alleen beschikbaar is in het Engels. Als u inhoud van de Xbox Support Forums naar een andere taal wilt vertalen, plakt u de URL in een online vertaalprogramma zoals Bing Translator.