Foutcodes bij systeemupdate Xbox 360

Stappen om problemen op te lossen na update Xbox-console

Als u een foutcode ontvangt zoals xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001 (met zes groepen van vier cijfers) nadat u de consolesoftware hebt bijgewerkt, zoekt u de foutcode hieronder op en probeert u de voorgestelde oplossingen.

Opmerking de cijfers "x" kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, bijvoorbeeld regio.

Foutcode

Wat u moet doen

xxxx-307D-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

xxxx-3080-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

xxxx-3143-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

xxxx-3151-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

De console zoekt een vorige versie van de systeemupdate. Voer deze stappen uit:

1. Zoek een USB-flashstation met minstens 90 MB vrije ruimte.
  2. Sluit het USB-flashstation aan op een USB-poort op de computer.

Opmerking Het USB-flashstation moet het bestandssysteem FAT32 (Windows) gebruiken.

3. Download de systeemupdate voor uw foutcode
    xxxx-307D-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
    xxxx-3080-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
    xxxx-3143-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
    xxxx-3151-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

4. Klik op Opslaan om het .zip-bestand van de console-update op de computer op te slaan.
  5. Pak het bestand uit. Als u met Windows XP, Windows Vista of Windows 7 werkt, kunt u op het .zip-bestand dubbelklikken om het uit te pakken.
  6. Kopieer de inhoud van het .zip-bestand naar de hoofdmap van het USB-flashstation.
  7. Koppel het USB-flashstation los van de computer.
  8. Als er een schijf in de console zit, haalt u deze er eerst uit.
  9. Zet de console uit.
  10. Verwijder alle opslagapparaten, zoals USB-flashstations, externe harddisks of de interne harddisk van de Xbox 360 E-console of Xbox 360 S-console, uit de console. Informatie over hoe u de harddisk verwijdert.
  11. Sluit het USB-flashstation met de update aan op een USB-poort van de console.
  12. Zet de console aan. Wanneer u de console start, wordt de software-update automatisch gestart.

xxxx-xxxx-1xxx-xxxx-C000-007B

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0010

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-007F

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-016B

De console moet worden gerepareerd. Vraag online een reparatie aan.

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120

De Kinect-sensor moet worden gerepareerd. Vraag online een reparatie aan.

xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-C000-000E

xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-0461

xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2746

xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-274C

xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2751

xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2AF9

xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2EE2

xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8015-xxxx

xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-807B-0194

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0185

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0032

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0013

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0286

De update kon niet worden gedownload van Xbox Live. Probeer het volgende:

1. Probeer de update opnieuw te installeren.
  2. Als u problemen ondervindt met het maken of behouden van een verbinding met Xbox Live, raadpleegt u Verbindingsproblemen met Xbox Live.

Opmerking U kunt uw consolesoftware ook bijwerken door de update naar een USB-flashstation of cd te kopiëren en daarna toe te passen op de console. Zie Een nieuwe Xbox 360-update ophalen.

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-8007-000F

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-8007-045D

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0185

Tijdens de software-update is er geen opslagapparaat (zoals een geheugenkaart of harddisk) gevonden. Voer deze stappen uit:

1. Zet de console uit.
  2. Verwijder alle opslagapparaten, zoals USB-flashstations, externe harddisks of de interne harddisk van de Xbox 360 E-console of Xbox 360 S-console, uit de console. Informatie over hoe u de harddisk verwijdert.
  3. Voeg uw primaire opslagapparaat toe, bijvoorbeeld de harddisk.
  4. Zet de console aan
  5. Probeer opnieuw om de console bij te werken.

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C810-1001

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C800-8001

U moet uw consolesoftware bijwerken door de update naar een USB-flashstation of cd te kopiëren en daarna toe te passen op de console. Zie Een nieuwe Xbox 360-update ophalen.

Opmerking Vraag online een reparatie aan als het probleem aanhoudt.

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-003A

Tijdens het lezen van de schijf is de software-update mislukt. Probeer het volgende:

1. Controleer of de schijf schoon is.
  2. Plaats de schijf in het schijfstation en zet daarna de console uit.
  3. Zet de console aan. Het updateproces wordt nu voltooid.

Opmerking De schijf die u plaatst, moet dezelfde schijf zijn die aan het begin van de update in de console zat.

Voer de volgende stappen uit als u weer dezelfde fout krijgt:

1. Zet de console uit.
  2. Verwijder alle opslagapparaten, zoals USB-flashstations, externe harddisks of de interne harddisk van de Xbox 360 E-console of Xbox 360 S-console, uit de console. Informatie over hoe u de harddisk verwijdert.
  3. Voeg uw primaire opslagapparaat toe, bijvoorbeeld de harddisk.
  4. Zet de console aan.
  5. Probeer opnieuw om de console bij te werken.

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0099

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C810-1012

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C810-1011

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C800-0080

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0022

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-003C

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0221

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C005-3007

Deze fout treedt op als er met uw console is geknoeid of als deze is veranderd. De toegang van uw console tot Xbox Live is geblokkeerd en er kan geen verbinding meer worden gemaakt met Xbox Live, er kunnen geen software-updates meer geïnstalleerd worden of nieuwe games worden gespeeld waarvoor een update van de consolesoftware vereist is. Informatie over Xbox Live-consoleblokkeringen.

Koppel de netwerkkabel los of verwijder de Xbox 360 draadloze netwerkadapter uit de console.

U kunt de volgende stappen uitvoeren om automatisch aanmelden uit te schakelen, zodat u offline kunt gamen. Automatisch aanmelden uitschakelen:

1. Start de console opnieuw.
  2. Kies No wanneer wordt gevraagd of u de consolesoftware wilt bijwerken.
  3. Druk op de Guide-knop op de controller.
  4. Ga naar Settings en selecteer Profile.
  5. Selecteer Sign-in Preferences.
  6. Zet Profile Auto Sign-in op "Off".
  7. Druk op B op de controller om terug te gaan naar het Xbox Dashboard.

U kunt uw bestaande games nu offline spelen op de console. Eventuele pogingen om bij Xbox Live aan te melden of de consolesoftware bij te werken, zullen een foutmelding opleveren.

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-016B

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C005-3002

Tijdens het updateproces was er een probleem met uw console. Voer deze stappen nauwgezet uit volgens de instructies op het scherm:

1. Open de schijflade en verwijder een eventueel aanwezige schijf uit de console.

Belangrijk Sluit de schijflade niet. Laat de lade open.

2. Koppel, met de schijflade open, de voedingskabel aan de achterkant van de console los.
  3. Duw de schijflade ongeveer tot de helft voorzichtig terug in de console.
  4. Sluit de voedingskabel weer aan op de console.
  5. Druk op de aan/uit-knop op de console. De lade moet zelf sluiten, waarna de console opnieuw moet opstarten en het Xbox Dashboard moet worden weergegeven.

Belangrijk Gebruik de controllerknop of de knop Uitwerpen niet om de console in deze stap aan te zetten.

6. Probeer de consolesoftware opnieuw bij te werken.

Het updateproces moet nu worden voortgezet. Als deze stappen niet helpen, moet de console wellicht worden gerepareerd. Neem contact op met Xbox Support, zie het gedeelte Help onderaan deze pagina voor meer informatie.

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-003F

Start de console opnieuw op met de schijf waarmee u om een update werd gevraagd. Als dat niet lukt, kunt u uw consolesoftware ook bijwerken door de update naar een USB-flashstation of schijf te kopiëren.

351f-0000-0080-0300-8007-0570

Er is een fout opgetreden met de update van een titel voor een game of app. Meer informatie over updates van titels van games of apps.

Probeer het volgende: