Problemen met het schermtoetsenbord van Windows Media Center oplossen

Controleer uw taal- en landinstellingen

Dit probleem kan optreden als de taal- en regio-instellingen:

• Zijn gewijzigd op de Media Center-computer nadat Media Center is toegevoegd
  • Niet goed zijn ingesteld wanneer de Media Center Extender wordt toegevoegd

U lost dit op door de taal- en landinstellingen opnieuw te configureren. Zo doet u dat op een computer met Windows 8:

1. Klik op de balk met emoticons op Instellingen.
  2. Klik op Configuratiescherm onder Instellingen.
  3. Klik op Klok, taal en regio.
  4. Klik op Taal en vervolgens op Geavanceerde instellingen.
  5. Selecteer het selectievakje De taalbalk van het bureaublad gebruiken wanneer deze beschikbaar is.
  6. Klik op Opties.
  7. Selecteer Zwevend op het bureaublad weergeven.
  8. Klik op Toepassen, klik op OK en klik vervolgens op Opslaan.
  9. Klik op Configuratiescherm.
  10. Klik op Klok, taal en regio.
  11. Klik op Regio.
  12. Klik op het tabblad Administratief op Instellingen kopiëren.
  13. Selecteer het selectievakje Nieuwe gebruikersaccounts en klik tweemaal op OK.