Fout 04-800705b4 treedt op bij het streamen van Windows Media Center of verbinding maken met Xbox Live

U krijgt statuscode 04-800705b4 en één van de volgende foutberichten te zien wanneer u streamt van Windows Media Center of verbinding maakt met Xbox Live:

Can't play music. Try playing the music in the Xbox Dashboard to troubleshoot the problem.

Can't or unable to connect to Xbox Live.

Opmerking Voordat u de onderstaande oplossingen probeert, moet u controleren dat de Xbox Live-service actief is. Ga hiervoor naar de pagina Xbox Live-status.

Oplossingen

Can't play music. Try playing the music in the Xbox Dashboard to troubleshoot the problem

Dit betekent dat de Xbox 360-console de mediabestanden opgeslagen op de computer waarop Windows Media Center draait niet kan afspelen.

Probeer deze oplossing voor hulp met streamen van Windows Media Center.

Zorg er eerst voor dat de UPnP Device Host-service wordt uitgevoerd op uw computer. Dat doet u als volgt:

1. Ga op de computer waarop Windows Media Center draait naar het Bureaublad.
  2. Klik met de rechtermuisknop op Computer en klik op Beheren.
  3. Klik op Services en toepassingen.
  4. Dubbelklik op Services.
  5. Klik met de rechtermuisknop in de lijst met services op UPnP Device Host en klik op Eigenschappen.
  6. Klik in het vak Opstarttype op Automatisch en klik op OK.
  7. Start uw computer opnieuw op.

Zorg er vervolgens voor dat uw Xbox-console is ingesteld als extender in Windows Media Center:

1. Start Windows Media Center op de console:
    1. Selecteer Apps en selecteer vervolgens My Apps.
    2. Selecteer Windows Media Center.
  2. Klik op Set up a new connection en klik vervolgens op Continue.
  3. Noteer de installatiecode en klik op Continue.
  4. Start Windows Media Center op de computer waarop de muziekbestanden zijn geïnstalleerd.
  5. Klik op Taken, vervolgens op Extender toevoegen en daarna op Volgende.
  6. Voer installatiecode uit stap 4 in en klik op Volgende.
  7. Klik op Voltooien
  8. Probeer de mediabestanden in Windows Media Center af te spelen op de console.

Can't or unable to connect to Xbox Live

Probeer deze stappen voor hulp bij verbinding maken met Xbox Live.

1. Test uw Xbox Live-verbinding. Dat doet u als volgt:
    1. Druk op de Guide-knop op de controller.
    2. Ga naar Settings en selecteer System Settings.
    3. Selecteer Network Settings.
    4. Selecteer desgevraagd Wired Network of de naam van uw draadloze netwerk.
    5. Selecteer Test Xbox Live Connection.
  2. Als er een fout optreedt bij het testen van uw Xbox Live-verbinding, gaat u naar de pagina Oplossing voor verbinding maken met Xbox Live.

Als de verbinding met Xbox Live geregeld wordt verbroken, raadpleegt u de oplossing voor verbroken verbinding met Xbox Live voor hulp met uw verbinding.