Fout 351F-0000-0080-0300-8007-0570 treedt op wanneer u een update naar de Xbox 360-console downloadt

U krijgt wellicht de volgende fout te zien wanneer u een update naar de Xbox 360-console downloadt:

Status Code: 351F-0000-0080-0300-8007-0570

Dit betekent dat er een fout is opgetreden bij het downloaden van een update van een game of app.

Zie Er is een update van een game of app nodig op uw Xbox 360-console voor informatie over het bijwerken van games of apps.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Controleer uw Xbox Live-verbinding

Als u problemen ondervindt met het maken of behouden van een verbinding met Xbox Live, zie Ik krijg een foutbericht wanneer ik mijn Xbox Live-verbinding test.

Als het probleem nog steeds optreedt, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 2: Wis de systeemcache

Wellicht kunt u het probleem oplossen door de tijdelijke bestanden van de console te verwijderen. Volg de instructies in Hoe kunt u de Xbox 360-systeemcache wissen. Probeer daarna de update opnieuw te downloaden.

Als het probleem nog steeds optreedt, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 3: Kopieer de update naar een USB-flashstation, naar een cd of naar een dvd

Kopieer de console-update van uw computer naar een USB-flashstation, naar een cd of naar een dvd, en installeer daarna de update op uw console. Dat doet u als volgt:

Kopiëren naar een USB-flashstation

Opmerking Het USB-flashstation moet het bestandssysteem FAT32 gebruiken.

1. Sluit het USB-flashstation aan op een USB-poort op de computer.
  2. Download het updatebestand.
  3. Klik op Opslaan om het .zip-bestand van de console-update op de computer op te slaan.
  4. Pak het bestand uit.
  • Als u met Windows XP, Windows Vista of Windows 7 werkt, kunt u op het .zip-bestand dubbelklikken om het uit te pakken.
  • Als u met een oudere versie van Windows werkt, hebt u een speciaal programma nodig (bijvoorbeeld WinZip) om het bestand uit te pakken.
  1. Kopieer de inhoud van het .zip-bestand naar de hoofdmap van het USB-flashstation.
  2. Koppel het USB-flashstation los van de computer.
  3. Sluit het USB-flashstation aan op een USB-poort van de Xbox 360-console.
  4. Start de console opnieuw.
  5. Wanneer de console opnieuw is gestart, wordt het installatieprogramma automatisch gestart. Selecteer Yes wanneer u wordt gevraagd of u de nieuwe consolesoftware wilt bijwerken.

Branden op een cd of dvd

U kunt de update ook downloaden naar uw computer, de update op een cd of dvd branden en de update vervolgens op de console installeren. Dat doet u als volgt:

1. Op de computer downloadt u het updatebestand.
  2. Klik op Opslaan om het .zip-bestand van de console-update op de computer op te slaan.
  3. Pak het bestand uit.
  • Als u met Windows XP, Windows Vista of Windows 7 werkt, kunt u op het .zip-bestand dubbelklikken om het uit te pakken.
  • Als u met een oudere versie van Windows werkt, hebt u een speciaal programma nodig (bijvoorbeeld WinZip) om het bestand uit te pakken.
  1. Plaats een lege, beschrijfbare cd of dvd in de computer.
  2. Kopieer de inhoud van het .zip-bestand naar de hoofdmap van de cd of dvd en geef op dat u de bestanden naar de cd wilt schrijven (branden).
  3. Wanneer de bestanden op schijf zijn gebrand, haalt u de schijf uit de computer en plaatst u de schijf in het schijfstation van de Xbox 360-console.
  4. Start de console opnieuw.
  5. Wanneer de console opnieuw is gestart, wordt het installatieprogramma automatisch gestart. Selecteer Yes wanneer u wordt gevraagd of u de nieuwe consolesoftware wilt bijwerken.
Neem contact op met Xbox Support als u nog steeds een fout te zien krijgt nadat u deze oplossingen hebt geprobeerd.