Foutcode xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-274C treedt op wanneer u een update naar de Xbox 360-console probeert te downloaden

Probleem

Als u de volgende foutcode en foutbericht te zien krijgt wanneer u een update van de consolesoftware naar de Xbox 360-console probeert te downloaden, betekent het dat de update niet is gedownload.

Cannot process update.

Status code: xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-274C

Opmerking De tekens "x" in de statuscode variëren.

Oplossingen

Oplossing 1: Download de update opnieuw

1. Start de console opnieuw.
  2. Druk op de Guide-knop op de controller.
  3. Ga naar Settings en selecteer System Settings.
  4. Selecteer Network Settings.
  5. Selecteer Wired Network of desgevraagd de naam van uw draadloze netwerk.
  6. Selecteer Test Xbox Live Connection.
  7. Kies Yes wanneer wordt gevraagd of u de consolesoftware wilt bijwerken.

Als het probleem nog steeds optreedt, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 2: Controleer uw Xbox Live-verbinding

Als u problemen ondervindt met het maken of behouden van een verbinding met Xbox Live, raadpleegt u Xbox Live: Maak verbinding met Xbox Live.

Als het probleem nog steeds optreedt, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 3: Zorg dat u genoeg opslagruimte hebt

Voor de meest recente consolesoftware-update is minstens 190 MB aan opslagruimte vereist (of 256 MB als u in Japan woont). Als er niet voldoende vrije ruimte is, moet u ruimte maken door items te verplaatsen of verwijderen. Zie Opgeslagen Xbox-games, profielen en avataritems kopiëren, verplaatsen of verwijderen.

Als het probleem nog steeds optreedt, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 4: Wis de systeemcache

Wellicht kunt u het probleem oplossen door de tijdelijke bestanden van de console te verwijderen. Volg de instructies in Wis de systeemcache van de Xbox 360 en probeer de update opnieuw te downloaden.

Als het probleem nog steeds optreedt, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 5: Plaats het opslagapparaat opnieuw

Probeer nadat u het opslagapparaat opnieuw hebt geplaatst, nogmaals om de update te downloaden.

Als het probleem nog steeds optreedt, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 6: Gebruik een USB-flashstation of schijf om de update toe te passen

Als het probleem niet is opgelost met de bovenstaande oplossingen, kopieert u de console-update van uw computer naar een USB-flashstation, cd of dvd. Installeer de update daarna opnieuw op de console. Dat doet u als volgt:

Kopiëren naar een USB-flashstation

Opmerking Het USB-flashstation moet het bestandssysteem FAT32 gebruiken.

1. Sluit het USB-flashstation aan op een USB-poort op de computer.
  2. Download het updatebestand.
  3. Klik op Opslaan om het .zip-bestand van de console-update op de computer op te slaan.
  4. Dubbelklik op het .zip-bestand om het uit te pakken. Kopieer de inhoud van het .zip-bestand naar de hoofdmap van het USB-flashstation.
  5. Koppel het USB-flashstation los van de computer.
  6. Sluit het USB-flashstation aan op een USB-poort van de Xbox 360-console.
  7. Start de console opnieuw.
  8. Wanneer de console opnieuw is gestart, wordt het installatieprogramma automatisch gestart. Selecteer Yes wanneer u wordt gevraagd of u de nieuwe consolesoftware wilt bijwerken.

Branden op een cd of dvd

U kunt de update ook downloaden naar uw computer, de update op een cd of dvd branden en de update vervolgens op de console installeren. Dat doet u als volgt:

1. Op de computer downloadt u het updatebestand.
  2. Klik op Opslaan om het .zip-bestand van de console-update op de computer op te slaan.
  3. Dubbelklik op het .zip-bestand om het uit te pakken.
  4. Plaats een lege, beschrijfbare cd of dvd in de computer.
  5. Kopieer de inhoud van het .zip-bestand naar de hoofdmap van de cd of dvd en selecteer dat u de bestanden naar de cd wilt schrijven (branden).
  6. Wanneer de bestanden op schijf zijn gebrand, haalt u de schijf uit de computer en plaatst u de schijf in het schijfstation van de Xbox 360-console.
  7. Start de console opnieuw.
  8. Wanneer de console opnieuw is gestart, wordt het installatieprogramma automatisch gestart. Selecteer Yes wanneer u wordt gevraagd of u de nieuwe consolesoftware wilt bijwerken.

Als u een foutcode zoals xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001 (de tekens "x" variëren) te zien krijgt nadat u de update naar een flashstation of schijf kopieert en de update daarna op de console installeert, neemt u contact op met Xbox Support. Klik daarvoor op de koppeling "Contact opnemen" onderaan deze pagina.

Verwante problemen