Fout 800705b4 treedt op wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox Live

Het is mogelijk dat u de volgende foutcode en foutbericht te zien krijgt wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox Live:

Status code 800705b4

Can't or unable to connect to Xbox Live.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-03-27T14:46:03.6156170+00:00

Oplossing 2: Test uw Xbox Live-verbinding

Probeer uw Xbox Live-verbinding te testen als u problemen hebt om verbinding te maken met Xbox Live. Dat doet u als volgt:

1. Druk op de Guide-knop op uw controller.
  2. Ga naar Settings en selecteer System Settings.
  3. Selecteer Network Settings.
  4. Selecteer desgevraagd Wired Network of de naam van uw draadloze netwerk.
  5. Selecteer Test Xbox Live Connection.
  6. Als er een fout optreedt bij het testen van uw verbinding, probeert u de Oplossing voor verbindingsfout met Xbox 360.

Als de verbinding met Xbox Live geregeld wordt verbroken, raadpleegt u de Oplossing voor verbroken verbinding met Xbox 360 voor hulp met uw verbinding.