Fout 80151103 treedt op wanneer u uw profiel naar uw Xbox 360 downloadt

U krijgt een van de volgende foutcodes en berichten te zien wanneer u uw Xbox Live-profiel naar uw Xbox 360-console downloadt:

Kan momenteel geen Xbox Live-profielen downloaden. Probeer het later opnieuw.

Status code: 80151103.

Error: Can't connect to Live. The logon error code is 0x80151103

Dit kan het volgende betekenen:

• Er is een tijdelijk probleem met de Xbox Live-service.
  • Er is een probleem met de beveiligingsgegevens voor uw Microsoft-account.
  • Er is een probleem met het Xbox Live-profiel dat op uw Xbox 360-console is opgeslagen.

Oplossingen

Probeer deze oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-03-27T23:25:16.5302072+00:00

Oplossing 2: Controleer de beveiligingsgegevens van uw Microsoft-account

Voer deze stappen uit:

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account
    Opmerking Als u uw wachtwoord bent vergeten of u niet kunt aanmelden met uw wachtwoord, zie dan de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.
  2. Klik onder Beveiliging en privacy op Wachtwoord wijzigen en meer.
  3. Controleer uw e-mailadres en telefoonnummer onder Je account blijft beveiligd met de beveiligingsgegevens. Voeg indoen nodig beveiligingsgegevens toe of werk ze bij.
  4. Meld u af bij uw Microsoft-account en meld u opnieuw aan.
  5. Probeer u nogmaals aan te melden bij Xbox Live.

Oplossing 3: Stel het wachtwoord van uw Microsoft-account opnieuw in

Zie Wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen voor informatie over hoe u het wachtwoord voor uw Microsoft-account opnieuw kunt instellen.

Oplossing 4: Download uw Xbox Live-profiel opnieuw

Volg deze stappen om uw Xbox Live-profiel opnieuw te downloaden:

1. Verplaats eerst uw Xbox Live-profiel:
    1. Formatteer een reserve USB-flashstation als geheugenkaart.
    2. Sluit het flashstation aan op de console.
    3. Ga vanuit het Dashboard naar Instellingen en selecteer Opslag.
    4. Selecteer Alle apparaten
    5. Selecteer Gamerprofielenen selecteer uw gamerprofiel.
    6. Selecteer Verplaatsen.
    7. Selecteer de geheugenkaart waarnaar u uw profiel wilt verplaatsen.
    8. Verwijder het USB-flashstation uit de console.
  2. Wis de systeemcache:
    1. Druk op de Guide-knop op uw controller.
    2. Ga naar Instellingen en selecteer Systeeminstellingen.
    3. Selecteer Opslag of Geheugen.
    4. Markeer een opslagapparaat en druk op Y op de controller. (Het maakt niet uit welk opslagapparaat u selecteert, want alle opslagapparaten worden uit de cache gewist.)
    5. Selecteer Clear System Cache.
    6. Wanneer u wordt gevraagd om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen, selecteert u Ja.
  3. Start uw Xbox 360-console opnieuw.
  4. Download uw Xbox Live-profiel opnieuw. Zie Uw Xbox Live-profiel naar een andere Xbox 360-console downloaden of opnieuw downloaden voor hulp.