Fout 8015D02E treedt op wanneer u uw Xbox Live-profiel opent via de pc of op de Xbox-console

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u het volgende probeert te doen:

• Uw Xbox Live-profiel downloaden naar uw Xbox 360-console
  • Aanmelden bij Xbox Live op uw Xbox 360-console
  • Aanmelden bij Xbox Live op een computer via Xbox.com.
  • De Microsoft-account gekoppeld aan uw Xbox Live-account wijzigen

Status code: 8015D02E

We think someone has been accessing your account

Dit kan betekenen dat uw Microsoft-account, voor uw eigen veiligheid, is geblokkeerd omwille van verdachte activiteit.

Oplossing

Meld u aan bij uw Microsoft-account op uw computer en verander uw wachtwoord om dit probleem op te lossen:

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account.
  2. Verifieer dat u de houder van de account bent door de beveiligingscode die u via tekstbericht of e-mail ontvangt, online in te voeren. Klik op Volgende.
  3. Wijzig desgevraagd uw wachtwoord.
  4. Controleer uw contactgegevens wanneer u uw wachtwoord hebt gewijzigd, om te controleren dat er niets is gewijzigd door een aanvaller. U kunt uw gegevens naar wens corrigeren.
  5. Ga terug naar uw Xbox-console en meld u aan met uw Microsoft-account (e-mailadres en uw nieuwe wachtwoord).