Fout 801613FB treedt op wanneer u een prepaidcode op Xbox 360 gebruikt

U krijgt fout 801613FB voorafgegaan door het volgende foutbericht te zien wanneer u een prepaidcode gebruikt op de Xbox 360-console:

Can't retrieve information from Xbox Live.

Dit kan betekenen dat de detailhandelaar waar u de kaart met de prepaidcode hebt gekocht, de kaart niet geactiveerd heeft.

Opmerking U kunt prepaidkaarten voor de Xbox 360 alleen inwisselen op de Xbox 360-console. Als u een prepaidkaart voor Xbox One hebt, kunt u deze alleen online inwisselen via een webbrowser.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Laat de prepaidkaart activeren door de detailhandelaar.

Sommige prepaidkaarten moeten door een detailhandelaar worden geactiveerd. Activering kan 24 uur duren. Als de kaart 24 uur na aankoop nog niet werkt, brengt u ze terug naar de detailhandelaar en vraagt u om de kaart te activeren.

Oplossing 2: Wissel de prepaidcode online in

1. Ga in een webbrowser naar Code inwisselen en klik op Aanmelden.
  2. Meld u aan met uw Microsoft-account.
  3. Klik op Inwisselen.
  4. Voer de prepaidcode van 25 tekens in en klik op Bevestigen.