Fout 80162751 treedt op wanneer u een saldo overdraagt in uw Microsoft-account op Xbox 360

U krijgt de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u een saldo probeert over te dragen naar een andere betalingsoptie in uw Microsoft-account op uw Xbox 360-console:

Sorry, er is een probleem met de Xbox-service. Probeer later nogmaals.

Statuscode: 80162751

Dit kan betekenen dat de betalingsoptie waarnaar u een openstaand saldo probeert over te dragen ongeldig is.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: bevestig dat de gegevens voor uw betalingsopties correct zijn

Zorg ervoor dat het factuuradres voor uw Microsoft-account overeenkomt met het factuuradres van uw creditcardmaatschappij. Zorg er ook voor dat de verloopdatum van uw creditcard niet is verstreken. Dat doet u als volgt:

1. Meld u met uw Microsoft-account aan op de pagina Betaling en facturering.
  2. Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gebruik dan de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.
  3. Selecteer Factuurgegevens en volg de stappen om uw factuurgegevens te controleren.

Opmerking Als er een fout staat, selecteer dan Profiel bewerken en volg de instructies om de gegevens bij te werken.

Als het probleem nog steeds optreedt, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 2: verwijder ongebruikte betalingsopties

Belangrijk Als de betalingsoptie wordt gebruikt voor een abonnement, moet u uw abonnement opzeggen voordat u uw betalingsoptie kunt verwijderen. Zie Hoe u uw Xbox-abonnement kunt opzeggen voor meer informatie.

Als uw betalingsoptie alleen voor aankopen wordt gebruikt, kunt u deze eenvoudig verwijderen. Ga naar Een betalingsoptie wijzigen in uw Microsoft-account, selecteer Een betalingsoptie verwijderen links op het scherm en volg de instructies.