Foutcode 80190850 treedt op wanneer u content probeert te kopen op Xbox Live

U krijgt wellicht de volgende fout en foutbericht te zien wanneer u content probeert te kopen op Xbox Live:

Error 80190850

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem. Als een bepaalde oplossing niet werkt, gaat u u door met de volgende.

Oplossing 1: Probeer de aankoop opnieuw uit te voeren.

Probeer de aankoop opnieuw te doen.

Oplossing 2: Bevestig dat de factureringsgegevens in uw account correct zijn.

U kunt uw factureringsgegevens bevestigen via de console of via Xbox.com.

Bevestig of bewerk uw factuurgegevens:

1. Meld u aan bij Mijn account.
  2. Klik onder Betaling en facturering op Facturerings- en contactgegevens.
  3. Meld u desgevraagd aan met uw Microsoft-account (e-mailadres en wachtwoord).
  4. Bekijk uw facturerings- en contactgegevens.
  5.  Bewerk de contactgegevens indien nodig en klik op Opslaan.

Uw factureringsgegevens bevestigen of bewerken via de console:

1. Meld u aan met uw Xbox Live-gamertag
  2. Ga naar Settings en selecteer Account.
  3. Ga naar Your Information en selecteer Billing Information.
  4. Voer uw Microsoft-accountgegevens in en selecteer Sign In.
  5. Bewerk indien nodig de factureringsgegevens van uw account en selecteer vervolgens Done.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.