Fout 807B01F4 treedt op wanneer u content van Xbox Live probeert te downloaden op Xbox 360

U krijgt een van de volgende foutberichten te zien wanneer u een prepaidcode probeert in te wisselen of content probeert te downloaden van Xbox Live:

Sorry, er is een probleem met de Xbox service. Probeer later nogmaals.
Statuscode: 807B01F4
Er kunnen geen gegevens worden opgehaald van Xbox Live. Probeer het later opnieuw.
Statuscode: 807B01F4

Dit kan het volgende betekenen:

• Er is een probleem met uw netwerkinstellingen.
  • Uw account kan geblokkeerd zijn.

Opmerking Wanneer dit probleem optreedt, kunt u Accountbeheer wellicht niet openen.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-10-23T23:20:12.6935555+00:00

Oplossing 2: Reset het systeem

Volg deze stappen om het systeem te resetten:

1. Druk op de Guide-knop en selecteer Turn Off Console.
  2. Koppel de voedingskabel aan de achterkant van de router, modem of gateway 5 minuten lang los. Als u zowel een router als een modem hebt, koppelt u de voedingskabel van beide apparaten los.
  3. Sluit de modem of gateway na 5 minuten weer aan en wacht tot alle lampjes terugkeren naar de normale status.
  4. Sluit de router aan en wacht tot alle lampjes terugkeren naar de normale status.
  5. Zet de Xbox-console weer aan en test de Xbox Live-verbinding. Volg deze stappen om de test uit te voeren:

Opmerking Als u een Xbox 360 draadloze controller gebruikt, kunt u de console aanzetten met de Guide-knop op de controller.
    1. Selecteer Settings.
    2. Selecteer System.
    3. Selecteer Netwerkinstellingen.
    4. Selecteer uw netwerk.
    5. Selecteer Xbox Live-verbinding testen.

Oplossing 3: Open netwerkpoorten

Als u een firewall hebt of als u een verbinding hebt met het netwerk van een school, onderwijsinstelling of universiteit, moet u misschien netwerkpoorten openen om uw Xbox 360-console te laten communiceren met Xbox Live. Zie Xbox 360 netwerkpoorten en routerconfiguraties voor Xbox Live voor hulp.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem nog steeds optreedt.