Foutcode 838200c8 treedt op wanneer u iets koopt of accountgegevens bekijkt op Xbox Live

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u iets koopt of accountgegevens bekijkt op Xbox Live:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.
Status Code 838200c8

Dit kan betekenen dat de Xbox Live-service is onderbroken.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, controleert u of er servicewaarschuwingen zijn op Xbox Live-status of controleert u of er een waarschuwing boven aan deze pagina staat. Als er momenteel servicewaarschuwingen zijn, wacht dan even en probeer het later opnieuw.

Alleen voor klanten in de VS: Als een specifieke service of app onderbroken is, kunt u vragen via sms of een gesproken bericht een melding te ontvangen wanneer deze weer actief is. Klik onder de naam van de app of service op Mij melden wanneer deze service of app actief is.