Fout 8382012D treedt op wanneer u een creditcard toevoegt aan uw Xbox Live-account op uw Xbox 360

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u een creditcard toevoegt aan uw Xbox Live-account op uw Xbox 360:

Sorry, there’s a problem with the Xbox service. Try again later.

Status code: 8382012D

Dit betekent dat er een probleem kan zijn met uw creditcard of uw factuurgegevens.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer uw factuuradres

Zorg ervoor dat het factuuradres voor uw Xbox Live-account overeenkomt met het factuuradres dat u gebruikt voor uw creditcardmaatschappij. Volg deze stappen om het factuuradres voor uw Xbox Live-account te controleren of te wijzigen:

Opmerking Om uw account te beveiligen, wordt u wellicht gevraagd een beveiligingscode op te geven.

1. Ga naar Accountgegevens voor facturering en meld u aan met de Microsoft-account (e-mailadres en wachtwoord) die aan uw Xbox Live-account is gekoppeld.

Opmerking Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gaat u naar E-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account zoeken.

2. Selecteer Billing information.
  3. Controleer dat het factuuradres overeenkomt met de informatie die u gebruikt voor uw creditcardmaatschappij. Als u de informatie moet wijzigen, klikt u op Edit profile.

Oplossing 2: Neem contact op met uw bank of financiële instelling

Een creditcard toevoegen kan mislukken om een van de volgende redenen:

• Uw creditcard is niet geactiveerd.
  • De creditcard is geweigerd wegens onvoldoende saldo.
  • De creditcard is niet geautoriseerd voor online aankopen of automatische afschrijvingen.
  • De creditcardmaatschappij blokkeert de transactie.

Neem contact op met uw creditcardmaatschappij of bank en zorg dat de door u gebruikte kaart is geactiveerd, dat u over voldoende saldo beschikt en dat de transactie niet om een of andere reden wordt geblokkeerd.

Oplossing 3: Probeer uw creditcard later opnieuw toe te voegen

Uw creditcard kan geblokkeerd zijn om één van de volgende redenen:

• Te veel recente geweigerde aankooppogingen.
  • Een overtreding voor niet-betaling, waardoor ze niet kan worden gebruikt voor nieuwe aankopen.
  • De Xbox Live-account of de betalingsoptie wordt vanuit een verdachte locatie gebruikt.

Wacht en probeer de transactie over 24 tot 48 uur nog eens uit te voeren. Als aankopen vaak mislukken, kan dit de verwerking van transacties gedurende ongeveer 24 tot 48 uur stoppen.