Fout 8382025C treedt op wanneer u iets koopt met PayPal op Xbox 360

U krijgt wellicht de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u iets probeert te kopen met PayPal op uw Xbox 360-console:

Statuscode: 8382025C

Sorry, er is een probleem met de Xbox service. Probeer later nogmaals.

Dit betekent dat de PayPal-account die u probeert toe te voegen, niet wordt ondersteund. Microsoft ondersteunt alleen PayPal-accounts met een creditcard of bevestigde bankrekening als betalingsbron.

Oplossingen

Oplossing 1: werk uw PayPal-account bij met een andere betalingsbron

Werk uw PayPal-account bij met een creditcard of een bevestigde bankrekening als betalingsbron.

Oplossing 2: gebruik een andere betalingsoptie

U kunt uw betalingsoptie makkelijk wijzigen. Ga naar Een betalingsoptie wijzigen, selecteer Een betalingsoptie toevoegen links op het scherm en volg de instructies.