Foutcode 8b050008-2a163c39-88e4fcf1 treedt op wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox Live

Probleem

Het is mogelijk dat u de volgende fout en bericht te zien krijgt wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox Live:

Heading: Xbox Live

Inhoud: "Dit onderdeel is tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later nog eens."

Status Code: 8b050008-2a163c39-88e4fcf1

Dit kan betekenen dat de software van de Xbox 360-console niet is bijgewerkt.

Oplossing

Volg deze stappen om dit probleem op te lossen:

1. Start de console opnieuw.
  2. Druk op de controller op de Xbox Guide-knop.
  3. Ga naar Settings en selecteer System Settings.
  4. Selecteer Network Settings.
  5. Selecteer desgevraagd Wired Network of de naam van uw draadloze netwerk.
  6. Selecteer Test Xbox Live Connection.
  7. Kies Yes wanneer wordt gevraagd of u de consolesoftware wilt bijwerken.