Fout C000-0286 treedt op wanneer u een update op de Xbox 360 downloadt

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u een update naar de Xbox 360-console probeert te downloaden:

Can't Process the Update. If the problem persists, go to www.Xbox.com/support.

Error C000-0286

Dit kan betekenen dat er een probleem is met uw verbinding met Xbox Live.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Probeer de update opnieuw te installeren. Dat doet u als volgt:

1. Start de console opnieuw.
  2. Druk op de controller op de Xbox Guide-knop.
  3. Ga naar Settings en selecteer System Settings.
  4. Selecteer Network Settings.
  5. Selecteer desgevraagd Wired Network of de naam van uw draadloze netwerk.
  6. Selecteer Test Xbox Live Connection.
  7. Kies Yes wanneer wordt gevraagd of u de consolesoftware wilt bijwerken.

Oplossing 2: Maak een directe verbinding tussen uw console en uw modem via een Ethernet-kabel. Op dit moment mogen er geen andere apparaten op uw modem zijn aangesloten. Probeer de update opnieuw te installeren.

Oplossing 3: Als u problemen ondervindt met het maken of behouden van een verbinding met Xbox Live, raadpleegt u Ondersteuning voor netwerken.

Opmerking U kunt uw consolesoftware ook bijwerken door de update naar een USB-flashstation of cd te kopiëren en daarna naar uw console te verplaatsen. Zie Problemen met updates van consolesoftware oplossen.