De fout "Xbox Live sign-up or account download is currently unavailable" treedt op wanneer u Xbox Live gebruikt

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u Xbox Live gebruikt:

Xbox Live sign-up or account download is currently unavailable.

Please try again later.

Dit betekent dat er problemen zijn met de Xbox Live-app die u probeert te gebruiken of met de Xbox Live-service.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem. Als een bepaalde oplossing niet werkt, gaat u door met de volgende.

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-05-27T01:19:32.2747223+00:00

Oplossing 2: Test uw Xbox Live-verbinding

1. Ga op uw console naar Instellingen en selecteer Systeem.
  2. Selecteer Netwerkinstellingen.
  3. Selecteer Kabelnetwerk of desgevraagd de naam van uw draadloze netwerk.
  4. Selecteer Xbox Live-verbinding testen.
  5. Als u geen verbinding krijgt met Xbox Live, meldt u zich aan met uw Xbox Live-gamertag.

Oplossing 3: Probeer de oplossing voor Xbox Live-verbindingsfout
Als u nog steeds geen verbinding kunt maken met Xbox Live, zie de Oplossing voor verbindingsfout met Xbox 360

Als het probleem met deze oplossingen niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.