Xbox Live-party's op Xbox 360

Overzicht

Voor een Xbox Live-party kunt u tot zeven personen uitnodigen om online te communiceren terwijl u samen films kijkt of games speelt.

Opmerkingen

Op deze pagina

Een party beginnen en vrienden uitnodigen

Zo start u een party:

Opmerking Ga naar Vrienden zoeken en in contact blijven op Xbox Live voor informatie over hoe u vrienden zoekt en met hen in contact blijft.

1. Druk op de controller op de Guide-knop.
  2. Selecteer Party en selecteer Start a Party.
  3. Selecteer Invite Players to Party.
  4. Selecteer de vrienden die u voor de party wilt uitnodigen of voer hun gamertag in. U kunt maximaal zeven personen uitnodigen.
  5. Selecteer Send Invite.

Een party voor een game uitnodigen

U kunt party's gebruiken om een hele groep personen tegelijk uit te nodigen om te gamen. Zo hoeft u ze niet een voor een uit te nodigen. Dat doet u als volgt:

1. Start een party volgens de bovenstaande stappen.
  2. Selecteer een multiplayergame.
  3. Druk in de gamelobby (waar gamers wachten totdat een game start) op de Guide-knop.
  4. Selecteer Party en selecteer Invite Party to a Game. Volg de aanwijzingen op het scherm. U kunt maximaal zeven personen uitnodigen.

Opmerking Wanneer spelers aan de game zijn begonnen, schakelt het gesprek automatisch over naar het chatkanaal van de game. Als u weer terug wilt schakelen, leest u "Het chatkanaal wijzigen" hieronder.

Het chatkanaal wijzigen

U kunt de chatkanalen wijzigen zodat u kunt kiezen met welke spelers u wilt spreken.

Om… Doe dit...
Alleen met spelers in uw game te praten Druk op de Guide-knop en selecteer Party, dan Party Options, vervolgens Chat Channel en daarna Game Chat.
Alleen met partydeelnemers te praten Druk op de Guide-knop en selecteer Party, dan Party Options, vervolgens Chat Channel en daarna Party Chat.
Een persoon te dempen Druk op de Guide-knop en selecteer Party, dan de gamertag van de speler en daarna Mute.