Problemen met Bing spraakzoekopdracht op Xbox 360

Als Bing spraakzoekopdracht niet vindt wat u zoekt, kunt u een aantal dingen proberen.

Kijk eerst in de rechterbovenhoek op de pagina met resultaten, waar staat "Aan het zoeken naar ...". Dit is wat Bing dacht dat u hebt gezegd.

Er zijn verschillende redenen waarom Bing spraakzoekopdracht u wellicht niet begrijpt:

Er is te veel achtergrondgeluid in de kamer

Probeer het achtergrondgeluid in uw kamer indien mogelijk te beperken. Het kan helpen als u uw sensor verplaatst naar een locatie waar de sensor u beter kan horen.

U moet de audiokalibratie voor de Kinect-sensor welllicht opnieuw uitvoeren

Kinect-audiokalibratie kan helpen om de microfoon van uw Kinect-sensor te kalibreren voor uw kamer. Probeer de Kinect-audiotuner te gebruiken. Dat doet u als volgt:

1. Druk op de Guide-knop op de controller.
  2. Ga naar Instellingen.
  3. Selecteer Kinect-tuner.
  4. Selecteer Audio.
  5. Volg de instructies op het scherm.

U moet luider of duidelijker spreken

Probeer traag, luid en duidelijk te spreken wanneer u zoekt via Bing spraakzoekopdracht.

Kinect heeft wellicht problemen om een accent of bepaalde woorden te begrijpen. Als u nog steeds niet de juiste zoekresultaten te zien krijgt, probeer dan te zoeken via tekstinvoer.

Uw sensor staat op een plaats waar er interferentie is met de microfoon

Afhankelijk van de positie van uw Kinect-sensor, kunnen andere voorwerpen of elektronica in de buurt voor interferentie met de microfoon zorgen.

• Plaats uw Kinect-sensor niet boven op een luidspreker of ander voorwerp dat geluid maakt of trilt.
  • Plaats uw sensor niet boven op een ander elektronisch apparaat. Een apparaat met een uitlaatventilator kan voor interferentie met de microfoon zorgen.
  • Blokkeer de microfoons op uw Kinect-sensor niet. Er zijn meerdere microfoons aan de onderkant en voorkant van de Kinect-sensor.

Uw zoekopdracht is te ingewikkeld

Sommige lange of ingewikkelde zoekopdrachten kunnen te moeilijk zijn, zodat Bing spraakzoekopdracht ze niet herkent. Probeer een kortere of eenvoudigere zoekopdracht, en ga na of het probleem dan nog steeds optreedt. Als uw zoekopdracht nog steeds niet wordt herkend, probeer dan te zoeken via het toetsenbord op het scherm of via het chatpad.