Problemen met Xbox Live-party's op Xbox 360 oplossen

U kunt een Xbox Live-party op de Xbox 360-console beginnen en tot zeven vrienden uitnodigen om naar een film te kijken, een game te spelen of gewoon online te chatten. De Party-app maakt gebruik van een peer-to-peer netwerksysteem om uw console te verbinden met de consoles van uw vrienden. Het is dus erg belangrijk hoe uw lokale netwerk is geconfigureerd, om te ontdekken wat het probleem veroorzaakt.

Als u problemen hebt met een Xbox Live-party, probeert u de oplossingen hieronder.

Kunt u niet meedoen met een party?

Als u niet kunt meedoen met een Xbox Live-party, probeert u de volgende oplossing.

Vraag iedereen in de party om hun Xbox Live-verbinding te testen

Iemand in uw party heeft wellicht een probleem met NAT (Network Address Translation). Vraag iedereen om hun verbinding te testen om erachter te komen. Dat doet u als volgt:

1. Druk op de controller op de Guide-knop, ga naar Settings en selecteer System Settings.
  2. Selecteer Netwerkinstellingen.
picture
  1. Selecteer Wired Network of desgevraagd de naam van uw draadloze netwerk.
  2. Selecteer Test Xbox Live Connection.
picture
  1. Als u bent aangemeld bij een profiel, selecteert u Yes wanneer wordt gemeld dat iedereen zal worden afgemeld als u uw netwerkverbinding test en selecteer daarna Continue.

Een NAT-waarschuwing verschijnt als een geel uitroepteken:

picture

Als iemand een NAT-waarschuwing heeft: Vraag die persoon de stappen te volgen in de Oplossing voor NAT-fouten met Xbox Live.

Is uw console goed geconfigureerd voor Xbox Live-party's?

Zorg dat u een Xbox Live Gold-lidmaatschap hebt. Zorg ook dat uw console goed is geconfigureerd voor het volgende:

Kunt u iemand in een party niet horen of niet met hem of haar praten?

Zie Problemen met Xbox Live chatten oplossen als uw vrienden niet iedereen in een Xbox Live-party kunnen horen.

Is de Xbox Live-game traag?

Als het gamen in de Xbox Live-party traag gaat, lees dan de Oplossing voor trage prestaties van Xbox Live.