Xbox Video bekijken op Xbox 360

Wanneer u een film of tv-programma huurt op Xbox Video, is deze content beschikbaar in uw collectie en volgt deze u van apparaat naar apparaat. U kunt de content bekijken op Windows 8.1, Windows RT 8.1, Xbox One, Xbox 360, Windows Phone 8 of op XboxVideo.com.

Xbox Video bekijken op een HDTV of HD-beeldscherm

HD-weergave

Als u HD-video's in HD-kwaliteit op een HDTV of HD-beeldscherm wilt bekijken vanaf uw Xbox 360-console, downloadt u de video vanaf de Xbox Video Store naar uw Xbox 360-console. Dan kunt u de video afspelen op uw HDTV of HD-beeldscherm met een van de volgende kabels:

• HDMI-kabel
  • Xbox 360 component HD AV-kabel
  • Xbox 360 VGA HD AV-kabel

SD-weergave

U kunt SD-video's (standard definition) bekijken op de meeste tv-schermen en beeldschermen, door de video van een Xbox-console uit te voeren met een van de volgende kabels:

• Xbox 360 component HD AV-kabel
  • Xbox 360 VGA HD AV-kabel
  • Xbox 360 composiet AV-kabel of Xbox 360 S-Video AV-kabel
  • Opmerkingen

• Welke kabel u moet gebruiken, hangt af van de AV-poorten op uw tv-toestel of beeldscherm.
    • Verschillende factoren beïnvloeden de resolutie die u te zien krijgt wanneer u een video bekijkt die u hebt gehuurd of gekocht in de Xbox Video Store, inclusief de beeldkwaliteit van de video zelf (HD of SD), de capaciteiten van de speler, de kabel die wordt gebruikt om het videosignaal van het apparaat naar het scherm te sturen en de capaciteiten van uw tv-toestel of beeldscherm.

Een keer kopen of huren, bekijken waar en wanneer u maar wilt

U kunt een film of tv-programma huren of kopen op één apparaat en deze content dan bekijken op elk apparaat met Xbox Video (zoals Xbox One, Xbox 360, pc met Windows 8.1, tablet met Windows 8.1 RT, Windows Phone 8 of XboxVideo.com).

Opmerking Wanneer u een ander apparaat gebruikt, moet u zorgen dat u zich aanmeldt met de Microsoft-account waarmee de video werd gekocht.

Draagbare bladwijzers

Met draagbare bladwijzers weet u steeds waar u gekomen bent in een video als u deze op een ander apparaat verder wilt bekijken. Met draagbare bladwijzers kunt u een gekochte of gehuurde video op een apparaat beginnen te bekijken en daarna verder gaan op een ander apparaat, vanaf het punt waar u was gestopt.

Opmerking Wanneer u een ander apparaat gebruikt, moet u zorgen dat u zich aanmeldt met de Microsoft-account waarmee de video werd gekocht.