Foutcode C00D124D treedt op wanneer u de Zune-software gebruikt

Overzicht

Als u foutcode C00D124D ziet, betekent dit dat uw computer een verbonden apparaat niet herkend, bijvoorbeeld uw Windows Phone 7.

Probleem

Foutcode C00D124D betekent gewoonlijk dat er een probleem is met de verbinding tussen een apparaat en uw computer. De telefoon is bijvoorbeeld met uw computer verbonden en de Zune-software herkent het apparaat niet.

Oplossingen

Oplossing 1: Koppel de telefoon los en begin opnieuw.

Koppel de telefoon los van de computer en start de telefoon en computer opnieuw op.

De Windows Phone 7 opnieuw opstarten

Houd de aan-/uitknop ingedrukt totdat u Schuif scherm omlaag om de telefoon uit te schakelen ziet en veeg naar beneden. Druk vervolgens op de aan/uit-knop om de telefoon weer aan te zetten.

Als deze herstartreeks niet werkt voor uw telefoon, kunt u een van de volgende opties proberen:

• Houd de aan-/uitknop 10 seconden ingedrukt. Druk vervolgens op de aan/uit-knop om de telefoon weer aan te zetten.
  • Als uw telefoon een verwisselbare batterij heeft, verwijdert u deze en plaatst u deze weer terug. U vindt deze onder het achterpaneel van de telefoon. Druk nu op de aan-/uitknop om de telefoon weer in te schakelen.

Sluit uw telefoon weer op de computer aan met de meegeleverde USB-kabel en probeer uw media opnieuw te synchroniseren.

Om te zien of de synchronisatie is gelukt, gaat u naar het scherm Telefoon en klikt u op Overzicht of het apparaatpictogram om te bevestigen dat de items zijn toegevoegd.

Oplossing 2: Probeer de stapsgewijze oplossing bij ¨De computer herkent uw apparaat niet in de Zune-software¨.

Ga naar De computer herkent uw apparaat niet in de Zune-software om een oplossing in stappen te proberen.

Oplossing 3: Werk het apparaatstuurprogramma voor uw Windows Phone 7 bij.

Sluit om te beginnen uw telefoon op de computer aan met de meegeleverde USB-kabel en volg deze stappen op de computer:

1. Klik op Starten, klik met de rechtermuisknop op Computer en klik op Eigenschappen.

Als u Windows 8 gebruikt: Begin op het Startscherm ¨computer¨ te typen. Wanneer dit op het scherm verschijnt, klikt u met de rechtermuisknop of veegt op het pictogram van de Computer en klikt of tikt u op Eigenschappen.

2. Klik of tik op Apparaatbeheer in de linkerkolom.
  3. Er wordt een venster weergegeven met de naam van uw computer en een lijst met bestanden. Als u de bestanden niet ziet, klikt u op de pijl naast de naam van uw computer om de lijst weer te geven. De naam van uw Windows Phone is te vinden onder Draagbare apparaten. Als Windows Phone niet goed is geïnstalleerd, staat er misschien een geel uitroepteken naast. Het kan ook onder Overige apparaten als USB-apparaat of een onbekend apparaat vermeld zijn.
  4. Klik met de rechtermuisknop of veeg over de naam van uw telefoon en klik Installatie ongedaan maken.
  5. Selecteer De stuurprogramma´s voor dit apparaat verwijderen en klik of tik op OK.
  6. Ga terug naar het venster Apparaatbeheer, klik of tik op het menu Actie en klik of tik op Zoeken naar gewijzigde apparaten.
  7. Open Draagbare apparaten, dubbelklik op of veeg over de naam van uw Windows Phone en klik of tik op het tabblad Stuurprogramma. Als u de naam van uw telefoon niet ziet, klikt of tikt u op Onbekend apparaat onder Overige apparaten en klikt of tikt u op het tabblad Stuurprogramma.
  8. Klik of tik op Bijwerken en klik of tik op Op mijn computer naar stuurprogramma´s zoeken.
  9. Klik of tik op Bladeren, zoek de map Program Files/Zune/Drivers op de computer en klik of tik op OK.
  10. Klik of tik op Volgende en klik of tik desgevraagd op Installeren. Het kan ook zijn dat er als optie alleen Sluiten wordt gegeven.
  11. Nadat het stuurprogramma is geïnstalleerd, sluit u de geopende vensters totdat Apparaatbeheer is gesloten. Start de computer desgevraagd opnieuw op.