Fout C00D1353 treedt op wanneer u zich aanmeldt bij de Zune-software

Opmerking Vanaf 15 november 2015 is de Zune-service stopgezet. Dit kan fouten veroorzaken wanneer u content probeert te streamen of te downloaden of de service probeert te updaten. Zie de Veelgestelde vragen over de stopzetting van Zune voor meer informatie.

U krijgt de volgende fout te zien wanneer u zich probeert aan te melden bij de Zune-software:

C00D1353

Dit kan betekenen dat er een conflict is tussen de locatie die geregistreerd is in uw Xbox Music-account en uw daadwerkelijke locatie. Deze fout heeft een van de volgende oorzaken:

• U probeert aan te melden bij de Zune-software in een land of regio waar de Zune-service niet beschikbaar is.
  • Op uw computer is Windows ingesteld op een ander land of regio dan het land of de regio waarop uw Xbox Music-account is ingesteld.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer dat uw computer en uw Xbox Music-account zijn ingesteld op hetzelfde land of dezelfde regio.

Oplossing 2: Ga als volgt te werk om de land-/regio-instelling van uw computer te controleren of te wijzigen.

Windows 8

1. Typ eerst configuratiescherm op het Startscherm.
  2. Klik of tik op het pictogram van het Configuratiescherm links op het scherm.
  3. Klik of tik op Klok, taal en regio.
  4. Klik of tik op Locatie wijzigen onder Regio.
  5. Klik of tik op het tabblad Notaties.
  6. Kies uw land of regio in de vervolgkeuzelijst Notatie.
  7. Klik of tik op het tabblad Locatie. Kies uw land of regio in de vervolgkeuzelijst Huidige locatie.
  8. Klik of tik op het tabblad Beheer en daarna op de knop Systeemlandinstelling wijzigen.
  9. Kies uw land of regio in de vervolgkeuzelijst Huidige systeemlandinstelling.
  10. Klik of tik op OK, vervolgens op Toepassen en vervolgens op OK.

Windows 7: Land- of regio-instelling wijzigen

Windows Vista: Land- of regio-instelling wijzigen