Fout C00D1374 treedt op wanneer u verbinding maakt met de Zune Marketplace via de Zune Muziek- + videosoftware

Opmerking Vanaf 15 november 2015 is de Zune-service stopgezet. Dit kan fouten veroorzaken wanneer u content probeert te streamen of te downloaden of de service probeert te updaten.

U krijgt de volgende fout en foutbericht te zien wanneer u verbinding maakt met de Zune Marketplace via de Zune Muziek- + videosoftware:

C00D1374

Dit betekent dat de Zune Muziek- + videosoftware geen verbinding kan maken met Zune Marketplace.

Oplossingen

Oplossing 1: Ga naar de Servicestatus-pagina en controleer of er een tijdelijk netwerkprobleem is met de Zune-service.

Oplossing 2: Zorg ervoor dat uw browser niet is ingesteld om offline te werken. Om dit te controleren, klikt u in Internet Explorer op Bestand en controleert u dat het menu-item Offline werken niet is geselecteerd.

Oplossing 3: Zorg ervoor dat u verbonden bent met internet. Klik om dit te controleren op de knop Start, klik op Configuratiescherm, klik op Netwerk en internet en klik op Netwerkstatus en -taken weergeven. In dit scherm wordt gemeld of u al dan niet verbinding hebt met een netwerk. Als er geen verbinding is, klikt u vanuit het statusscherm op Verbinding met een netwerk maken en selecteert u een beschikbaar netwerk.

Oplossing 4: Wacht even voor u opnieuw verbinding probeert te maken met de Marketplace. Er kan een probleem zijn met de Marketplace dat wordt opgelost.

Oplossing 5: Probeer het wachtwoord van uw Microsoft-account te wijzigen. Als u uw wachtwoord bent vergeten, ga dan naar U bent het wachtwoord van uw Microsoft-account vergeten en volg de stappen om uw wachtwoord te wijzigen. Nadat u uw nieuwe wachtwoord hebt ontvangen, meldt u zich aan bij uw Zune-account en probeert u opnieuw toegang te krijgen tot de Marketplace.

Oplossing 5: Controleer de LAN- en proxy-instellingen van Internet Explorer. Klik in een open browser op het pictogram Extra, klik op Internetopties, klik op het tabblad Verbindingen en klik op LAN-instellingen. Zorg ervoor dat de opties Instellingen automatisch detecteren en Een proxyserver voor het LAN-netwerk gebruiken niet zijn aangevinkt.