Xbox Music-app op iPhone of iOS-apparaat

Op deze pagina

De Xbox Music-app installeren

1. Selecteer App Store op uw iPhone of iOS-apparaat.
  2. Tik op Zoek.
  3. Voer "Xbox Music" in het Zoekvak in.
  4. Tik op Xbox Music, tik op Gratis en tik op Installeer.
    Opmerking Als u Xbox Music reeds hebt geïnstalleerd op uw iOS-apparaat, tikt u op het pictogram van de "cloud" om de Xbox Music-app opnieuw te installeren.
  5. Voer uw Apple ID en wachtwoord in. De Xbox Music-app wordt gedownload. Als het downloaden is voltooid, wordt de app geïnstalleerd.

Aanmelden

Opmerking Voor de Xbox Music-app is een Xbox Music-pas vereist. Als u geen Xbox Music-pas hebt, kunt u de Xbox Music-pas 30 dagen gratis proberen.

1. Selecteer Xbox Music op uw iOS-apparaat.
  2. Tik op Meld je aan bij Xbox Music.
  3. Voer uw Microsoft-account en wachtwoord in en tik op Aanmelden.
picture

Zoeken naar muziek

1. Selecteer Xbox Music op uw iOS-apparaat.
  2. Tik op het pictogram met drie strepen in de linkerbovenhoek.
  3. Voer de trefwoorden in het Zoekvak in.
picture

Een afspeellijst maken

1. Selecteer Xbox Music op uw iOS-apparaat.
  2. Tik op het pictogram met drie strepen in de linkerbovenhoek.
  3. Tik op Playlists.
  4. Tik op het pictogram "+" naast Playlists.
  5. Tik op Naam playlist, voer een naam in voor de afspeellijst en tik op Aanmaken.
picture

Volg deze stappen om muziek toe te voegen aan uw afspeellijst:

1. Zoek de muziek die u wilt toevoegen aan de afspeellijst en speel deze muziek af.
  2. Tik terwijl de muziek wordt afgespeeld op het pictogram "..." in de rechterbovenhoek en tik op Toevoegen aan playlist.
  3. Tik op de afspeellijst die u wilt uitbreiden.
picture

Muziek downloaden

1. Zoek de muziek die u wilt downloaden en speel de muziek af.
  2. Tik terwijl de muziek wordt afgespeeld op het pictogram "..." in de rechterbovenhoek en tik op Toevoegen aan verzameling.

Muziek offline afspelen

1. De gewenste muziek toevoegen aan een afspeellijst.
  2. Tik op het pictogram met drie strepen in de linkerbovenhoek.
  3. Tik op Playlists.
  4. Tik op de gewenste afspeellijst.
  5. Zet de schuifbalk Offline beschikbaar op Aan.

Uw collectie in de cloud synchroniseren

1. Tik op het pictogram met drie strepen in de linkerbovenhoek.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Uw verzameling synchroniseren.
picture

Afmelden

1. Tik op het pictogram met drie strepen in de linkerbovenhoek.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Afmelden.
picture

De Xbox Music-app verwijderen

1. Blijf tikken op Xbox Music totdat het pictogram begint te schudden.
  2. Tik op het pictogram "X".
  3. Tik op Verwijder.
picture