Uw Windows-toepassing werkt niet met een Kinect-sensor voor Xbox 360

Lees de onderstaande informatie over wat u kunt doen als uw Windows-toepassing dit probleem herkent.

Op deze pagina

Symptoom

Op de computer werkt de Windows-toepassing waarvoor een Kinect-sensor voor Windows nodig is niet met een Kinect-sensor voor Xbox 360.

Probleem

De sensor die is aangesloten op uw computer is een Kinect-sensor voor Xbox 360 en geen Kinect-sensor voor Windows.

Windows-toepassingen waarvoor een Kinect-sensor voor Windows nodig is, werken niet met andere sensoren (zoals Kinect voor Xbox 360).

Oplossing

Koppel de Kinect-sensor voor Xbox 360 los van uw computer en sluit een originele Kinect-sensor voor Windows aan.