Voor uw Windows-toepassing is een Kinect-sensor voor Windows nodig

Lees de onderstaande informatie over wat u kunt doen als uw Windows-toepassing dit probleem herkent.

Op deze pagina

Symptoom

Op de computer gebruikt u een Windows-toepassing waarvoor een Kinect-sensor voor Windows nodig is. Uw Windows-toepassing zoekt een Kinect-sensor voor Windows maar kan er geen vinden.

Probleem

Uw Kinect-sensor voor Windows is niet aangesloten op uw computer.

Oplossing

Sluit de USB-kabel voor uw Kinect-sensor voor Windows aan op één van de USB-poorten van uw computer.