Uw Windows-toepassing herkent uw Kinect-sensor voor Windows niet

Lees de onderstaande informatie over wat u kunt doen als uw Windows-toepassing dit probleem herkent.

Op deze pagina

Symptoom

De Windows-toepassing op de computer waarvoor een Kinect-sensor voor Windows nodig is, herkent uw Kinect-sensor voor Windows niet.

Probleem

De sensor die is aangesloten op uw computer is geen Kinect-sensor voor Windows.

Windows-toepassingen waarvoor een Kinect-sensor voor Windows nodig is, werken niet met andere sensoren (zoals Kinect voor Xbox 360).

Oplossing

Koppel de sensor of het apparaat aangesloten op uw computer los en sluit een originele Kinect-sensor voor Windows aan.