Voor uw Windows-toepassing is een Kinect-sensor voor Windows nodig, maar deze wordt reeds gebruikt door een andere Windows-toepassing

Lees de onderstaande informatie over wat u kunt doen als uw Windows-toepassing dit probleem herkent.

Op deze pagina

Symptoom

Op de computer gebruikt u een Windows-toepassing waarvoor een Kinect-sensor voor Windows nodig is. Uw Kinect-sensor voor Windows wordt echter reeds gebruikt door een andere Windows-toepassing.

Probleem

De Kinect-sensor voor Windows kan slechts met één Windows-toepassing tegelijk worden gebruikt.

Oplossing

Probeer het volgende:

1. Op de computer sluit u de Windows-toepassing waardoor de Kinect-sensor voor Windows momenteel wordt gebruikt. (U kunt dit meestal doen door met de rechtermuisknop op het pictogram op de taakbalk te klikken en daarna op Venster sluiten te klikken)
  2. Op de Windows-toepassing waarbij u de Kinect-sensor voor Windows wilt gebruiken, vraagt u dat de toepassing opnieuw probeert om de sensor te zoeken.