Afspeellijsten maken, bewerken en verwijderen op uw Windows Phone 8

Een afspeellijst maken

1. Tik op de tegel Muziek of tik op Muziek in de lijst met apps.
  2. Veeg naar links of naar rechts naar het deelvenster Collectie en tik vervolgens op Afspeellijsten.
  3. Tik op Toevoegen (het "plus"-pictogram), geef uw afspeellijst een naam, kies of u de afspeellijst al dan niet offline wilt houden (als u een Xbox Music-pas hebt) en tik op Accepteren (het pictogram van een vinkje).
  4. Voeg de gewenste nummers aan de afspeellijst toe en tik vervolgens op Opslaan (het diskettepictogram).

U kunt ook in de weergaven artiesten, album, nummers of genres een item aantikken en vasthouden. Selecteer Toevoegen aan… en selecteer vervolgens een bestaande afspeellijst of maak een nieuwe afspeellijst om het item aan toe te voegen.

Een afspeellijst bewerken

1. Tik op de tegel Muziek of tik op Muziek in de lijst met apps.
  2. Veeg naar links of naar rechts naar het deelvenster Collectie en tik vervolgens op Afspeellijsten.
  3. Tik op de naam van de afspeellijst om deze te openen.
  4. De afspeellijst bewerken:
    • Tik op Toevoegen (het plusteken) om nummers aan de afspeellijst toe te voegen.
    • Als u nummers wilt downloaden of uit uw afspeellijst wilt verwijderen, tikt u op Selecteren (de drie horizontale balken).
    • Om de volgorde van de nummers te wijzigen door te slepen en neerzetten, tikt u op Volgorde wijzigen (de twee pijltjes).

Instellingen afspeellijst wijzigen

• Open de afspeellijst en tik op Meer (het pictogram "...").
    • Tik op instellingen playlist om de afspeellijst een nieuwe naam te geven en te bepalen of de afspeellijst offline of online moet worden opgeslagen (wanneer u een Xbox Music-pas hebt).

Een afspeellijst verwijderen

1. Tik op de tegel Muziek of tik op Muziek in de lijst met apps.
  2. Veeg naar links of naar rechts naar het deelvenster Collectie en tik vervolgens op Afspeellijsten.
  3. Tik op de afspeellijst en houd deze vast, en tik vervolgens op Verwijderen.