Uw collectie van Xbox Music beheren op Windows Phone 8

Overzicht

U kunt de Music-app in Windows 8, de website van Xbox Music of de Xbox Music-app in Windows Phone 8 gebruiken om items toe te voegen aan of items te verwijderen uit uw collectie. De wijzigingen worden weerspiegeld op al uw apparaten.

Muziek toevoegen aan uw collectie op Windows Phone 8

1. Tik op de tegel Muziek of tik op Muziek in de lijst met apps.
  2. Veeg naar links of naar rechts naar het deelvenster Muziek afhalen.
  3. Tik op Beste muziek of Bladeren op genre.
  4. Als u Bladeren op genre hebt geselecteerd, kies dan het gewenste genre.
  5. Veeg naar links of rechts, naar beste nummers of beste albums.
  6. Tik en houd het nummer of het album vast. Tik op Toevoegen aan... en tik op Collectie. U kunt ook tikken op Nieuwe afspeellijst om een nieuwe afspeellijst aan te maken of muziek aan een bestaande afspeellijst toe te voegen.

Opmerking U kunt ook op een album tikken om het te openen, op Meer tikken (het beletselteken in de rechteronderhoek) en op Toevoegen aan... tikken om het album toe te voegen.

Muziek downloaden of kopen op Windows Phone 8

1. Tik op de tegel Muziek of tik op Muziek in de lijst met apps.
  2. Veeg naar links of naar rechts naar het deelvenster Muziek afhalen en zoek een album of nummer dat u wilt toevoegen.
  3. Tik op het pictogram Downloaden (een pijl die omlaag wijst) om nieuwe muziek toe te voegen aan uw telefoon als u een Xbox Music-pas hebt. Of tik op het pictogram Kopen (een winkelwagen) om het item te kopen.

Muziek verwijderen van Windows Phone 8

Opmerking U kunt het filter Alle muziek instellen op Streaming of Op mijn telefoon om te zoeken wat u wilt verwijderen.

Tik in het deelvenster Nummers op het nummer en houd het vast, en tik vervolgens op Verwijderen.

Meer dan één nummer verwijderen:

1. Tik op Kiezen (het pictogram met drie regels).
  2. Selecteer de nummers die u wilt verwijderen. U kunt ook op Meer (pictogram van een beletselteken) tikken en daarna op Alles selecteren tikken om alle nummers te selecteren en de selectie van de nummers die u wilt houden ongedaan maken.
  3. Tik op Verwijderen (het pictogram van een prullenmand).
  4. Wanneer u wordt gevraagd "Hiermee verwijdert u dit van uw telefoon en verbinding met de cloud. Weet u zeker dat u dit wilt verwijderen?", tikt u op Ok.