Video's toevoegen aan Xbox Video in Windows 8.1 of Windows 8.1 RT

Uw eigen video's toevoegen aan de Video-app

Lokaal opgeslagen video's toevoegen aan Xbox Video:

1. Start de Video-app.
  2. Verplaats uw muiscursor naar de rechterbovenhoek of -onderhoek van het scherm of veeg vanaf rechts om de balk met emoticons te openen.
  3. Klik of tik op Instellingen, Voorkeuren en daarna op Kiezen waar we video's zoeken op deze pc.
  4. Tik of klik op de knop "+" om uw lokale mappen te bekijken, kies de gewenste map en selecteer Deze map toevoegen aan Video's. Doe dit tot u alle mappen met uw video's hebt toegevoegd.
  5. Tik of klik op OK en daarna op Gereed wanneer u al uw mappen met video's hebt toegevoegd.

Als uw videocontent extern is opslagen (bijvoorbeeld op een USB-flashstation of een externe harddisk): Op Windows 8.1 kunt u videocontent van een USB-flashstation of een externe harddisk direct toevoegen aan de bibliotheek.

Als u video's hebt opgeslagen op een netwerk of NAS-station (Network Access Storage): Op dit moment ondersteunt de Video-app alleen content die opgeslagen is op gedeelde netwerken gehost door Windows-besturingssystemen. De functies Zoeken en Bureaubladbelevenis van Windows moeten geïnstalleerd zijn en indexering moet ingeschakeld zijn om te kunnen delen. Als aan deze vereisten is voldaan, moet u wellicht de index opnieuw uitvoeren opdat de functie netwerk delen correct zou werken met de Video-app.