Nieuwe muziek verschijnt niet in uw muziekcollectie

Overzicht

U hebt nieuwe muziek toegevoegd aan uw collectie in Xbox Music, maar wanneer u uw collectie bekijkt, ziet u de nieuwe muziekcontent niet.

Oplossing

Volg deze stappen om dit probleem op te lossen:

1. Open Windows Verkenner.
  2. Klap Muziek uit onder Bibliotheken.
  3. Klik met de rechtermuisknop op Mijn muziek en klik op Eigenschappen.
  4. Klik in het venster Eigenschappen van Mijn muziek op Geavanceerd.
  5. Als het keuzevakje De inhoud en de eigenschappen van bestanden in deze map mogen worden geïndexeerd niet is aangevinkt, gaat u naar de volgende stap (stap 6). Anders volgt u deze stappen:
    1. Klik om het keuzevakje De inhoud en de eigenschappen van bestanden in deze map mogen worden geïndexeerd af te vinken, klik op OK en klik op Toepassen.
    2. In het dialoogvenster Wijzigen van kenmerken bevestigen klikt u op Wijzigingen op deze map, onderliggende mappen en bestanden toepassen en daarna op OK.
    3. Klik in het venster Eigenschappen van Mijn muziek op Geavanceerd.
  6. Selecteer het keuzevakje De inhoud en de eigenschappen van bestanden in deze map mogen worden geïndexeerd, klik op OK en klik op Toepassen.
  7. In het dialoogvenster Wijzigen van kenmerken bevestigen klikt u op Wijzigingen op deze map, onderliggende mappen en bestanden toepassen en daarna twee keer op OK.
  8. Herhaal stappen 2-8 voor elke map die onder Muziek staat.
  9. Opmerking De titel van het venster wordt de naam van de map.

Nadat u dit hebt uitgevoerd voor alle mappen in uw muziekbibliotheek, sluit u de Music-app en opent u deze opnieuw. Wanneer de Music-app is geopend, begint deze de muziekbibliotheek te inspecteren en zouden de gegevens over albums en artiesten moeten worden ontvangen.

Opmerking In Windows 8.1 en Windows RT 8.1 worden apps meestal onderbroken wanneer ze op de achtergrond worden uitgevoerd. Als u wilt dat de Music-app de muziek blijft verwerken, moet u deze op de voorgrond of aan de zijkant plaatsen.