Details van de release van Xbox op Windows

In de Windows Store zijn er regelmatig nieuwe apps voor Xbox Music en Xbox Video te vinden.

Hieronder ziet u informatie over recente updates in de Xbox Music- en Xbox Video-apps.

Oplossingen

Xbox Music voor Windows 8.1

De Xbox Music-app voor Windows 8.1 installeren

• Belangrijke updates voor deze release van versie 2.2.886.0 van de Xbox Music-app zijn onder meer:
    • Het is nu gemakkelijker om te zien welke albums of nummers op het tabblad Verkennen niet beschikbaar zijn voor streaming of andere beperkingen hebben
    • Kleine oplossingen en verbeteringen

• Belangrijke updates voor de release van versie 2.2.849 van de Xbox Music-app van 22 april 2014 zijn onder meer:
    • Als er genoeg ruimte is, verschijnen de pictogrammen willekeurige volgorde en herhalen op de afspeelwerkbalk - u hoeft ze niet meer te zoeken in dat vervelende menu!
    • U kunt het pad naar de map met nummers in uw collectie nu grijpen (selecteer een nummer en kies Eigenschappen), zodat u ze snel kunt vinden in Verkenner
    • Het is makkelijker om te zien wat wel of niet kan worden afgespeeld als u offline bent - vooral op de pagina van een artiest!
    • In een kinderaccount is het duidelijker welke content expliciet is en niet kan worden afgespeeld

• Belangrijke updates voor de release van versie 2.2.800.0 van de Xbox Music-app van 25 maart 2014 zijn onder meer:
    • Nummers en albums die niet op uw pc staan, verschijnen nu uitgeschakeld wanneer u offline bent, zodat u makkelijker kunt zien wat u kunt afspelen
    • Kleine oplossingen en verbeteringen

• Belangrijke updates voor de release van versie 2.2.704 van de Xbox Music-app van 25 februari 2014 zijn onder meer:
    • Grote paginakoppen worden nu verborgen als u scrolt, zodat er meer ruimte is voor de content die u wilt bekijken.
    • Nummers of albums slepen om afspeellijsten aan te maken en de volgorde ervan te veranderen, uw wachtrij nu afspelen samen te stellen en uw collectie uit te breiden.

• Belangrijke updates voor de release van versie 2.2.550 van de Xbox Music-app van 10 februari 2014 zijn onder meer:
    • Zien wat eraan komt en wat u net hebt gehoord op het verbeterde scherm Nu afspelen.
    • In een oogopslag zien wanneer een bepaald album of nummer van Xbox Music expliciete content bevat.
    • De meest populaire artiesten ontdekken op Xbox Music via het tabblad Verkennen.

• Belangrijke updates voor de release van versie 2.2.338 van de Xbox Music-app van 12 december 2013 zijn onder meer:
    • Kleine oplossingen en verbeteringen.

Xbox Video voor Windows 8.1

De Xbox Video-app voor Windows 8.1 installeren

• Belangrijke updates voor deze release van versie 2.2.886.0 van de Xbox Video-app zijn onder meer:
    • Kleine oplossingen en verbeteringen.

• Belangrijke updates voor de release van versie 2.2.849 van de Xbox Video-app van 22 april 2014 zijn onder meer:
    • Kleine oplossingen en verbeteringen.

• Belangrijke updates voor de release van versie 2.2.800.0 van de Xbox Video-app van 25 maart 2014 zijn onder meer:
    • Downloadkwaliteit: bij aankopen in HD (tv en films) kunt u nu HD- of SD-kwaliteit selecteren bij het downloaden
    • In de kijker: beheerde lijsten met films en tv-programma's, om makkelijker interessante content te vinden
    • Kleine oplossingen en verbeteringen.

• Belangrijke updates voor de release van versie 2.2.704 van de Xbox Video-app van 25 februari 2014 zijn onder meer:
    • Kleine oplossingen en verbeteringen.

• Belangrijke updates voor de release van versie 2.2.550 van de Xbox Video-app van 10 februari 2014 zijn onder meer:
    • Kleine oplossingen en verbeteringen.

• Belangrijke updates voor de release van versie 2.2.338 van de Xbox Video-app van 12 december 2013 zijn onder meer:
    • Kleine oplossingen en verbeteringen.