Uw Xbox 360-controller voor Windows kalibreren

De controller kalibreren

Wanneer u een kalibratie uitvoert, stelt u het bewegingsbereik voor de assen van de controller in. U hoeft de controller niet te kalibreren tenzij u het bewegingsbereik van de assen wilt aanpassen.

Als u de Xbox 360-controller voor Windows wilt kalibreren, sluit u uw controller aan op een van de USB-poorten van uw computer en volgt u deze stappen.

1. Open het venster Gamecontrollers:
    1. Typ in Windows 10 joy.cpl in het Zoekvak en selecteer het resultaat van joy.cpl om het venster Gamecontrollers te openen.
    2. Swipe in Windows 8.1 vanaf de rechterrand van het scherm en selecteer Zoeken. Voer joy.cpl in en selecteer Gamecontrollers in de zoekresultaten.
    3. Selecteer Start in Windows 7. Typ joy.cpl in het vak Programma's en bestanden zoeken en selecteer het pictogram Gamecontrollers wanneer het verschijnt.
  2. Selecteer XNA Gamepad in het venster Gamecontrollers en selecteer vervolgens Eigenschappen.
  3. Selecteer het tabblad Instellingen en selecteer vervolgens Kalibreren.
  4. Volg de stappen in de wizard voor apparaatkalibratie.

Belangrijk Wanneer u wordt gevraagd het navigatiepad te gebruiken, gebruikt u in plaats daarvan de linker-stick. Als u het navigatiepad gebruikt, kan de configuratie van de linker-stick onjuist zijn.

5. Als u de nieuwe kalibratie-instellingen wilt opslaan, selecteert u Voltooien en vervolgens Toepassen.
  6. Test de werking van de controller. Als u tevreden bent over de nieuwe instellingen, selecteert u OK en vervolgens opnieuw OK.

Als u niet tevreden bent, selecteert u Instellingen en vervolgens Terug naar standaardwaarden. Als u Terug naar standaardwaarden selecteert, worden de bedieningselementen van het apparaat teruggezet naar de standaardinstellingen van het apparaat.