Gekende problemen met de Kinect-sensor voor Windows v2

Op deze pagina worden gekende problemen met de Kinect-sensor voor Windows v2 beschreven.

Op deze pagina

Kinect werkt niet op een USB2-poort of -controller

De Kinect-sensor voor Windows v2 werkt niet op een USB2-poort of -controller. Om de sensor te gebruiken, moet u een USB3-poort of -controller hebben.

Alleen USB3-controllers van Intel en Renesas worden ondersteund

Als u een USB3-controller van een ander merk gebruikt, is het mogelijk dat de Kinect-sensor niet correct werkt. Voorbeeld:

• De sensor kan niet inventariseren
  • Kan diepte niet streamen
  • Kan kleur niet streamen
  • De sensor kan niet meer werken
  • Er kan meer pakketverlies zijn

Het is mogelijk dat Kinect niet goed werkt als de sensor op dezelfde USB3-controller werkt als andere apparaten

Als u de Kinect gebruikt op dezelfde USB3-controller als andere apparaten, kunt u de volgende problemen ervaren:

• Als andere apparaten al bandbreedte hebben gereserveerd op de USB3-controller, is het mogelijk dat er niet genoeg bandbreedte beschikbaar is voor Kinect. In dat geval krijgt u een fout van Windows te zien wanneer u de sensor aansluit.
  • Het is mogelijk dat andere apparaten, die gereserveerde bandbreedte nodig hebben, niet correct werken.
  • Andere apparaten (zoals een muis of toetsenboard) kunnen minder goede prestaties leveren als ze op dezelfde USB3-controller worden gebruikt.
  • Het is mogelijk dat USB-opslagapparaten op dezelfde controller niet goed werken of ervoor zorgen dat de Kinect niet goed werkt.

U hebt een grafische kaart nodig die compatibel is met DirectX 11 en in staat is om een rekenvermogen van ongeveer 150 GFLOP's te verwerken

Er moet een grafische kaart, die compatibel is met DirectX 11 en in staat is om een rekenvermogen van ongeveer 150 GFLOP's te verwerken, beschikbaar zijn opdat Kinect de juiste diepte en het juiste IR-signaal kan produceren.

De gegevensstroom met kleuren wordt gereduceerd bij weinig licht

Wanneer er weinig licht is, zal Kinect teruggaan naar 15 FPS.

Apps die voor Kinect zijn ontwikkeld, kunnen op dit moment niet worden gepubliceerd in de Windows Store

Apps in de Windows Store die werden ontwikkeld voor Kinect, kunnen pas worden gepubliceerd in de Windows Store bij de officiële lancering van de SDK voor v2, die later in 2014 plaatsvindt.