Kinect-sensor voor Windows v2, Xbox Kinect-sensor of Kinect-adapter voor Windows repareren

Als uw Kinect-sensor voor Windows v2, Xbox Kinect-sensor of Kinect-adapter voor Windows moet worden gerepareerd, kunt u een serviceaanvraag indienen bij het Xbox Onlineservicecentrum. Het proces voor online reparatie is eenvoudig en u ontvangt regelmatig updates over de status van de reparatie.

Zie de volgende relevante artikels voor meer informatie over de reparatie van de Kinect-sensor voor Windows v2, Xbox Kinect-sensor of Kinect-adapter voor Windows: