Problemen met de voeding van de Kinect-sensor voor Windows v2 oplossen

Oplossingen

Als u problemen hebt met de voeding van uw Kinect-sensor voor Windows v2, vindt u in de onderstaande tabel mogelijke oplossingen op basis van de kleur van het lampje op de Kinect-hub.

Kleur lampje hub Status Oplossing

Wit

De voeding werkt en de kabel naar de pc is aangesloten.

Uw Kinect-hub wordt gevoed en is aangesloten op een pc zoals ontworpen.

Oranje

De voeding werkt, maar de sensor is niet aangesloten op de pc.

Controleer dat de USB3-kabel bij uw Kinect-sensor goed is aangesloten op zowel de Kinect-hub als de USB3-poort van uw pc. Probeer de sensor aan te sluiten op een andere pc die voldoet aan de systeemvereisten.

Geen lampje

De Kinect-sensor is niet aangesloten op een voeding.

Zorg dat de voedingskabel stevig is aangesloten op een stopcontact en de Kinect-hub. Probeer een ander stopcontact waarvan u weet dat het goed werkt.

Als de sensor nog steeds niet reageert, gaat u naar Reparatie Kinect voor Windows v2 om een vervangende sensor aan te vragen.