Fout wanneer een Windows-app probeert te communiceren met de Kinect-sensor voor Windows v2

Het is mogelijk dat u een fout te zien krijgt wanneer een Windows-app probeert te communiceren met de Kinect-sensor voor Windows v2.

Oplossing

Volg deze stappen om dit probleem op te lossen:

1. Koppel de Kinect-sensor voor Windows v2 los en sluit de sensor daarna weer aan.
  2. Start uw computer opnieuw op.

Als het probleem met deze oplossing niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support. Als u het probleem nog steeds niet kunt oplossen, vraagt u een reparatie van uw Kinect-sensor voor Windows aan bij het Xbox Onlineservicecentrum.