Functionaliteit van Xbox draadloze controller in besturingssystemen

Er zijn enkele belangrijke verschillen tussen besturingssystemen als het gaat om de verbinding met of aansluiting van uw Xbox draadloze controller. In de onderstaande tabel worden deze verschillen in de verbinding of aansluiting van een draadloze controller en uw Windows- of Android-apparaat beschreven.

Functie

Windows 10

Windows 7/8.1

Android

Aansluiting via USB-kabel

Ondersteund

Ondersteund

Niet ondersteund

Verbinding via Xbox draadloze adapter voor Windows

Ondersteund

Ondersteund

Niet ondersteund

Verbinding via Bluetooth

Ondersteund

Opmerking Hiervoor is Windows 10 Anniversary Edition vereist

Werk uw controller bij voor de beste prestaties. Zie Uw Xbox One-controller in Windows 10 bijwerken.

Niet ondersteund

Ondersteunde apparaten:

• Galaxy S7
  • Galaxy S7 edge
  • Galaxy Note5
  • Galaxy S6
  • Galaxy S6 edge
  • Galaxy S6 edge+

Ondersteund besturingssysteem:

• 5.1.1
  • 6.0.1

Ondersteunde games:

Minecraft: Gear VR Edition

Zie Uw Xbox draadloze controller gebruiken om Minecraft: Gear VR Edition te spelen voor meer informatie.

Xbox-accessoires

Ondersteund via USB en Xbox draadloze adapter voor Windows. Niet ondersteund via Bluetooth.

Niet ondersteund

Niet ondersteund

Audio via controller

Ondersteund via USB en Xbox draadloze adapter voor Windows. Niet ondersteund via Bluetooth.

Audio-apparaten worden niet ondersteund voor draadloze of bekabelde controllers in Windows 7/8.1. Als u audio-apparaten via de controller wilt gebruiken, moet u Windows 10 of een Xbox One-console gebruiken.

Niet ondersteund

Firmware-updates

Ondersteund via USB en Xbox draadloze adapter voor Windows op een Windows 10-pc met Windows Anniversary Edition (via de app Xbox Accessoires). Niet ondersteund via Bluetooth.

De controller kan worden bijgewerkt via een Xbox One-console.

Firmware-updates worden niet ondersteund via Android-apparaten.

Functies van de Xbox Elite draadloze controller opnieuw toewijzen in de app Xbox Accessoires

Ondersteund

Toewijzingen van de Elite-controller kunnen worden ingesteld in de app Apparaten in Windows 10 of op een Xbox One-console.

Elite-controller wordt niet ondersteund door Android-apparaten.