Componenten Xbox draadloze adapter voor Windows

De Xbox draadloze adapter voor Windows wordt apart of in een bundel met een Xbox One draadloze controller geleverd.

Componenten aparte Xbox draadloze adapter voor Windows

• UBS-apparaat draadloze adapter voor Windows
  • UBS-extender - wordt gebruikt om het bereik van de adapter uit te breiden
  • Beknopt overzicht en informatie over garantie
Een tekening van de Xbox draadloze adapter voor Windows en de USB-verlengkabel

Componenten bundel Xbox draadloze adapter voor Windows en Xbox One

• Xbox One draadloze controller met adapter van 3,5 mm
  • Twee alkaline AA-batterijen
  • UBS-apparaat draadloze adapter voor Windows
  • UBS-extender - wordt gebruikt om het bereik van de adapter uit te breiden
  • Beknopt overzicht en informatie over garantie